NaRTaneSi
~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
- Tepki
- 2.112
Bende cok sevdigimden konusmuyorum ki zaten o hincini cikartiyo kendince benden ama ne kadar aciz oldugunu tum aile biliyo simdi gitmesem arkamdan laf edecek en iyisi mi arkamdan laf ettirecegime dusmanimi yakinimda tutarim beni kiskaniyorki daha ustun gorunmeye calisiyo bana canimlar cicimler kardesimsin cok seviyorum seni demeler biz gercek yuzunu bilmiyo muyuz sanki esimde dahil hepimiz biliyoruz kizdan nefret ediyorum ilk zamanlar laflarimiz karsilasti sonrasinda arkamdan boyle boyle diye katarak laf cikardi bende yuz goz olacagima iyi olayim hic degilse mutluluklarima sahit olur dedim simdi kus olsamda koysam foto falan hep diyecek ki bana inat koyuyo nisbet yapiyo ama kisi kendinden bilir isi kaynanaminda onun onceden yaptiklarini bana iyice bi anlatinca zihniyetini cok iyi ogrendim bana bakislari zaten herseyi anlatiyo neyse dun gorduk evinide kocasiz bir ev iste kiraya ciktin ev duzdun kendi gelinlerine gorumcelerine bana havani attinda noldu kocanin yillik 30 gun bile izni yok ilk kocanla yatacagin yataginda ananla koyun koyuna yatiyon mal iste biz kormuyuz ele inat ev actin simdi işe girmis kira odeyecek herifsiz eve allah millete akil fikir versin nedir bu havalar hic anlamis degilim bu hirs bu acele neyedir su yalan dunyadaKız İrem valla kendine iş arıyorsun akraba bile olsa kocana gönüllü eskisinin wp de işine bırak teli hayatımda yeri olmaz bırak gitmeyi yolda görsem slm vermem yahu bıri bı laf dese cevabı hazır ben o kadar geniş değilim derim