Spor menü harika canimMenumm kizlar
11.20 1 cay br sekersiz turk kahvesi
2 br sirkeli su
Kahvalti 11.45
1 yumurtali mantar kavurma
Kk peynir domates
2 dilim tb ekmek
Ara15.30
1 kivi 1 kucuk muz 1 orta elma
1 br nar cicegi cay+2 yk yogurt
Aksam 20.45
2 kase yarmali nohutlu yogurt corbasi
1 haslanmis yumurta
21.40 Cayin yaninda yarim cay brdagindan az tuzsuz kabak cekirdegi
2,5 lt su
60 dk tempolu y 120
60 dk kondisyon bisikleti 120
25 dk aletli 75
4 mil leslie 180
Toplam 495p @P.nrrr
Yap canm yap yerime bi de ev işi palatsan süper olur. Ev dandini dastan şu anAl ponim feda olsun yarin senin yerinede yapayim mi
Ayy eşya yoplamak yerleştirmek ne kadar zor Allah kolaylk versn işgence gibi bişy bnceKizlar gelemedim valla cok yoruldk menüde yazamiyorm hatta yazmasam daha iyi hep disardan yedk öglen dürüm yedim mecburen. Tarcinli süt iccektm ama kolilerden sütü bile bulamadm tarcni bulmak baya zaman alirdi. Aksamda ciktik balik yedik oda yagliydi sanki kendimiz yapmayinca tabi neyse insallah yarn daha saglikli olur. Evde kolilerin uzerinden atlayarak geciyoruz yarin bitermi bilmem ama baya azalir insallah gecmis yapamiyorm gözlerm bayildi cnkü
Kız bu tuğçeye herkes gözüne kestirmiş
Sendemi dilek
Benim kardeşde bekar bende göz hapsine alayım bari
@tugcess canımcım sen albüm oluşturmamışsın senide göreydik mezun oldun bide
Canım o sizin alginiz bizde tatil demek fırsat bulup spor yapmak demekGünaydnnn iyi pazarlar bol bol yiyin için pazar demek
tatil demek
yan gelip yatmak demek
Sınırsız yemek içmek demek
Günaydın canimGünaydın rakip takım
Gel kız bizim takıma kim gelmiş bı bakCanım o sizin alginiz bizde tatil demek fırsat bulup spor yapmak demek
Azcik karbonhidratli olmuş afiyet olsun canımMenü yazıp kaçayım kardeşim geldi buralar baya yoğun bugün
Kahvaltı 08:30
1 tam 1 beyazı haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1 çay kaşığı tereyağı
1.5 dikim ekmek
Ara 12:00
Türk kahvesi
Öğlen 13:30
Azıcık kuru kavurma
Elim kadar ev yufkası
Yoğurt
Bol yeşillik
1 elma
Akşam 19:00
2 kepçe barbunya
Yoğurt
3 kaşık erişte ev yapımı peynirli
1 tk tahin tatlısı
Su baya içtim 3 olmuştur
Senin spor salonu ne oldu poniİremm şu sporunun yarısını bana versenee
Hiç uğraşamam vakit kaybıO da birsey mi canım ben her temizlikte yer değiştiriyorum
Senin tasinmada baya zorlu olmuştuAyy Allah yardımcın olsun canım tam anlamiyla yerleşme baya zaman alıyor ben 10 ay oldu taşınali hala daha eşyaların yeri ile oynuyorum
Gittilermi iyi yorulmuşsundur yavrularlanEvet canım dün misafirin vardi
Rabbim ödeme kolaylığı versin zaman canım geçiyor gerçektenÖdeniyor bacım odeniyor 10 ayini odemisiz bizde zaman çok çabuk bile geçiyor kaldı gece eşim diyor 6 da 1 i bitti diye kaldı 50 ay
o kadar yapamam vallaO da birsey mi canım ben her temizlikte yer değiştiriyorum
evt canım ya taşınma Ramazan'a denk gelince misli misli zor olduSenin tasinmada baya zorlu olmuştu
Yorulmadim desem yalan olur canimGittilermi iyi yorulmuşsundur yavrularlan
amin canım birde miktar yüksek olunca vadeyi kısa tutmak isteyince iyice zor oldu ama yılbaşından sonra rahatlatacagiz inşallah banka harici arabayı satmamak için aldığımiz borç bitmiş olacak o baya rahatlatacskRabbim ödeme kolaylığı versin zaman canım geçiyor gerçekten