Haha külliyen yalan bizede geldi bilin ben kimim dedi cok zor olmadıGunaydinnn canlar
Aksam gelirim dedim ama baklavayi bitirince teli elime bile alamadim
Pisirmeyi bekliyemedim
Sabah kalktigim gibi yagini dokup firina koydum
O piserken boregimi yapayim
@_ikra_ ben tek tek acmiyorum cnm 5 er 5 er yapiyorum oyle daha basit oluyor
Sallanmazsam 1 saatte bitiyor
@gülümse_kaderine kusura bakma cnm unutmusum mesajini
Mevlut cok kalabalik degil
Tek aile ici olacak 25 kisi civari
@İremSu kiz size iskence yapmak icinmi resim koyayim tehlikeli resim koymak yasak
@Laydrose gulsahhh hosgeldin cnm
Bahar uye bulamayinca seni mi kapti geldi
Bizler iyiyiz sen nasilsin ne yaptin
evdeeNerdesiniz
Hayra çıksın canımGünaydın gençler ,bütün gece kabus gibi rüyalar gördüm hayır olsun inşallah
Yazıldm canm çarşmba gittim. Perş bişy çıktı cuma da annem gidecekti gidemedim. Dünde hastaydım gidemedim bugünde kapalıydı zaten.yarın başlıyorum nasipse eşim 4 buçukta geliyo bnde 5te gidicem hafta içi 4 gün. Benim salon acayip kalabalıklaşmış ama büyük pek sıra beklemiyo insn. Senin nasıl gidiyo salonSenin spor salonu ne oldu poni
Oğlanın mevlüdü mü var bugün?Gunaydinnn canlar
Aksam gelirim dedim ama baklavayi bitirince teli elime bile alamadim
Pisirmeyi bekliyemedim
Sabah kalktigim gibi yagini dokup firina koydum
O piserken boregimi yapayim
@_ikra_ ben tek tek acmiyorum cnm 5 er 5 er yapiyorum oyle daha basit oluyor
Sallanmazsam 1 saatte bitiyor
@gülümse_kaderine kusura bakma cnm unutmusum mesajini
Mevlut cok kalabalik degil
Tek aile ici olacak 25 kisi civari
@İremSu kiz size iskence yapmak icinmi resim koyayim tehlikeli resim koymak yasak
@Laydrose gulsahhh hosgeldin cnm
Bahar uye bulamayinca seni mi kapti geldi
Bizler iyiyiz sen nasilsin ne yaptin
Yemedin de mi canım. Görümcen zayıf ona bak bak yemeKizlar napiyonuz bakemm biz gorumcemgildeyiz oturmaya geldik birsuru sey hazirlamis yaa off sinirlerim bozuldu
Valla yedim biseylerr abla cok yabanci olmadiklari icin menuyu aleyhime cevirebildim sukurki tek sıkıntı ince kandil simiti oldu :hamarat:Yemedin de mi canım. Görümcen zayıf ona bak bak yeme
Gorumcemin pesinde iki cocuk var anacimm masaya oturamadi bile otursada hic bogazi yoktur onun miymiy bir lokmayi zor yutar 2 kasik yer ay sistim yiyemicem der gicik mi ne yaYemedin de mi canım. Görümcen zayıf ona bak bak yeme
Survivora bakiyorum arada giriyorum kimsecikler yok yahuuu ıyı aksamlar hanımlar nerdesınız takm bos kalmıs.. ben yıne pc basında ıs bası yaptım
İşte kilo korumanın en iyi yöntemi budurGorumcemin pesinde iki cocuk var anacimm masaya oturamadi bile otursada hic bogazi yoktur onun miymiy bir lokmayi zor yutar 2 kasik yer ay sistim yiyemicem der gicik mi ne ya
evet cnm oglanin mevluduOğlanın mevlüdü mü var bugün?
Hayırlı evlat olur inşaallah
sagolasin tatlimmevludunuz hayırlı olsun @mefkurem
Zayif olmanin sirri isteGorumcemin pesinde iki cocuk var anacimm masaya oturamadi bile otursada hic bogazi yoktur onun miymiy bir lokmayi zor yutar 2 kasik yer ay sistim yiyemicem der gicik mi ne ya
Allah kabul etsin ablaAnaaaa kimse gelmemis ya bugun
Biraz once eve geldim hemen kahvemi yaptim
Cok şükür atlattik guzel gecti
Soylemesi ayip benim baklavayi pek begendiler
Bide dunurler antepli yani
Oglen evden cikmadan size yazacaktim site kapaliydi
Aksi gibi benim kizda hasta oldu yine bogazlari sismis halsiz
Yarinda donecek
Sizde ne var ne yok
Ugramayanlar ne yapti acaba
Ayy Allah yardımcın olsun canım tam anlamiyla yerleşme baya zaman alıyor ben 10 ay oldu taşınali hala daha eşyaların yeri ile oynuyorum
Yap canm yap yerime bi de ev işi palatsan süper olur. Ev dandini dastan şu an
Ayy eşya yoplamak yerleştirmek ne kadar zor Allah kolaylk versn işgence gibi bişy bnce
Anaaaa kimse gelmemis ya bugun
Biraz once eve geldim hemen kahvemi yaptim
Cok şükür atlattik guzel gecti
Soylemesi ayip benim baklavayi pek begendiler
Bide dunurler antepli yani
Oglen evden cikmadan size yazacaktim site kapaliydi
Aksi gibi benim kizda hasta oldu yine bogazlari sismis halsiz
Yarinda donecek
Sizde ne var ne yok
Ugramayanlar ne yapti acaba
Degisebilir pinarcim 5 lt su koy dogru tartiyor mu bir bak bakalim ona gore tartilirsinBu arada tartiyi cikardm bugun koydm fayansa banyoda bi tartildm oo dedm 1 kilo vermisim süper ama tabi sasirdm cnkü 2 gündür cok düzensiz yiyorm wc yok ve uykusuz yorgunluk. Esimi cagirdm bi cik bakiym diye oda normalde ciktiginsan 2- 2bucul kilo az cikinca dünyam basima yikildi yani 1 kilo yada daha fazla almisim sanirm :/ ama tarti öle eve göre degisirmi ya yoksa esimmi zayifladi ama 2 kilomu vercek 2 günde iyide yedi yani. Iyice kafam karisdi