Tartinin alti sabit olmasi lazim cnmBu arada tartiyi cikardm bugun koydm fayansa banyoda bi tartildm oo dedm 1 kilo vermisim süper ama tabi sasirdm cnkü 2 gündür cok düzensiz yiyorm wc yok ve uykusuz yorgunluk. Esimi cagirdm bi cik bakiym diye oda normalde ciktiginsan 2- 2bucul kilo az cikinca dünyam basima yikildi yani 1 kilo yada daha fazla almisim sanirm :/ ama tarti öle eve göre degisirmi ya yoksa esimmi zayifladi ama 2 kilomu vercek 2 günde iyide yedi yani. Iyice kafam karisdi
Ne yapalim cnm kendi bilirAbla Kamile bı haftayı geçti uğramiyor gelirse senindir ben çıkardım listeden
sagolasin tatlimAllah kabul etsin abla
Kızada geçmiş olsun
Güzel geçmiş sevindim
amin cnm tesk. Ederimblamm mevlüdünüz iyi gecmisdir insallah hayirlisi olsun. Allah anali babali büyütsün, kaderi güzel olur insallah.
Baklavadan 1 tanecik bile denemedinmi
Olur ablacim tutarimTartinin alti sabit olmasi lazim cnm
Bide baska fayansda dene
Tatlim bi işin gücün arasinda bide spor listesiyle ugrasma
@İremSu irem pinarin isleri kolaylayana kadar listeyi sen tutarmisin cnm
Aldi abla ya all star fena karisicak bence murat ceylan gider yada nihat ama nihati yazacaklarini pek sanmiyorum ya cunku bugun cok hakli konustuAyyy dokunulmazligi gonulluler alsa ne guzel olur
Nihat murat yazilacagi kesin gibiAldi abla ya all star fena karisicak bence murat ceylan gider yada nihat ama nihati yazacaklarini pek sanmiyorum ya cunku bugun cok hakli konustu
Degisebilir pinarcim 5 lt su koy dogru tartiyor mu bir bak bakalim ona gore tartilirsin
Tartinin alti sabit olmasi lazim cnm
Bide baska fayansda dene
Tatlim bi işin gücün arasinda bide spor listesiyle ugrasma
@İremSu irem pinarin isleri kolaylayana kadar listeyi sen tutarmisin cnm
sagolasin tatlim
amin cnm tesk. Ederim
Valla ne yalan soyliyim 1 dilim yiyecektim ama ne guzel zayiflamisin falan dediler
Onuda yemedim
Aldi abla ya all star fena karisicak bence murat ceylan gider yada nihat ama nihati yazacaklarini pek sanmiyorum ya cunku bugun cok hakli konustu
Nihat murat yazilacagi kesin gibi
Ins. Nihat gider
Ben pek hakli bulmadim
sanki kendi yatmiyor
Bencede murat gider heralde
Ama Nagihan yedi icti oynamak istiyorum diye hic one cikmiyodu hani yer arar gibiydi yarim yamalak izliyorum kacirdigim yerlerde olabilir tabiki gonulluler ataga gecti haa nagihan gbi biri gercekten lazimdi zatenOnu iyi akil ettin cnm su da az kaldi yenisini ismarladigmizda bakicam sanki 1-2 kilo az cekiyor nolcak öyleyse bilemedm
Alti sabit abla baska fayansda deniym bir de bide 5lt suyla denicem bakalm ona göre haber ederm artk. Bu arada cok iyi düsündün abla spor listesi icin cok rahatlarm valla. @İremSu bu haftaki bildirimleri aticam smdi sagol canim
Vay ben öle deseler daha yerdim sende degisik isliyor sanirim olsun en iyisini yapmissin abla yememekle
Bizde cok kizdik nihat dogana oda yatiyor cogu zaman hem kiz kendini zorlamak zorundami kötu hissetmisdir agrisi vardir. Ben cok kizdm bide nagihana kiziyor okadar ilkdefa nagihana kanim isindi sevmem normalfe ama iyi yapti alltar calkalansin bi kendine gelsn iyi oldu onlara
Ama Nagihan yedi icti oynamak istiyorum diye hic one cikmiyodu hani yer arar gibiydi yarim yamalak izliyorum kacirdigim yerlerde olabilir tabiki gonulluler ataga gecti haa nagihan gbi biri gercekten lazimdi zaten
Allah kabul etsin mevludunuzu ablaAnaaaa kimse gelmemis ya bugun
Biraz once eve geldim hemen kahvemi yaptim
Cok şükür atlattik guzel gecti
Soylemesi ayip benim baklavayi pek begendiler
Bide dunurler antepli yani
Oglen evden cikmadan size yazacaktim site kapaliydi
Aksi gibi benim kizda hasta oldu yine bogazlari sismis halsiz
Yarinda donecek
Sizde ne var ne yok
Ugramayanlar ne yapti acaba
bana oyle deyince daha bi aşka geliyomVay ben öle deseler daha yerdim sende degisik isliyor sanirim olsun en iyisini yapmissin abla yememekle
bende gicik oluyom onaizde cok kizdik nihat dogana oda yatiyor cogu zaman hem kiz kendini zorlamak zorundami kötu hissetmisdir agrisi vardir. Ben cok kizdm bide nagihana kiziyor okadar ilkdefa nagihana kanim isindi sevmem normalfe ama iyi yapti alltar calkalansin bi kendine gelsn iyi oldu onlara
Yok kizz oynatmiyolar diye kiziyodu oAma Nagihan yedi icti oynamak istiyorum diye hic one cikmiyodu hani yer arar gibiydi yarim yamalak izliyorum kacirdigim yerlerde olabilir tabiki gonulluler ataga gecti haa nagihan gbi biri gercekten lazimdi zaten
Sagolasin tatlimAllah kabul etsin mevludunuzu abla
İki tam patatesdi canım, evet malesef biraz fazla oldu.Akşam iki derken tam patates mi dilim mi canım tüm patates ise akşam çok karbon olmuş
Niyete almışsın canım gerisi gelir
Sadece aran çok olmuş canım onun dışında guzek
Gunaydinnn canlar
Aksam gelirim dedim ama baklavayi bitirince teli elime bile alamadim
Pisirmeyi bekliyemedim
Sabah kalktigim gibi yagini dokup firina koydum
O piserken boregimi yapayim
@_ikra_ ben tek tek acmiyorum cnm 5 er 5 er yapiyorum oyle daha basit oluyor
Sallanmazsam 1 saatte bitiyor
@gülümse_kaderine kusura bakma cnm unutmusum mesajini
Mevlut cok kalabalik degil
Tek aile ici olacak 25 kisi civari
@İremSu kiz size iskence yapmak icinmi resim koyayim tehlikeli resim koymak yasak
@Laydrose gulsahhh hosgeldin cnm
Bahar uye bulamayinca seni mi kapti geldi
Bizler iyiyiz sen nasilsin ne yaptin
Allah kabul etsin mevlüdünüzü abla, bebişiniz hayırlı olsun inşallah. Geçirmişsiniz kaygınızı. Evli mi kızın abla?Anaaaa kimse gelmemis ya bugun
Biraz once eve geldim hemen kahvemi yaptim
Cok şükür atlattik guzel gecti
Soylemesi ayip benim baklavayi pek begendiler
Bide dunurler antepli yani
Oglen evden cikmadan size yazacaktim site kapaliydi
Aksi gibi benim kizda hasta oldu yine bogazlari sismis halsiz
Yarinda donecek
Sizde ne var ne yok
Ugramayanlar ne yapti acaba
Önceki evin kaçıncı kattı, şimdiki kaçıncı kat canım? Onun etkisi oluyor biraz, artık yer çekiminden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama bizim binada 1. Katta oturan komşumla bizim tartı aynısı, ama arada 500-600 gr oynuyor.Bu arada tartiyi cikardm bugun koydm fayansa banyoda bi tartildm oo dedm 1 kilo vermisim süper ama tabi sasirdm cnkü 2 gündür cok düzensiz yiyorm wc yok ve uykusuz yorgunluk. Esimi cagirdm bi cik bakiym diye oda normalde ciktiginsan 2- 2bucul kilo az cikinca dünyam basima yikildi yani 1 kilo yada daha fazla almisim sanirm :/ ama tarti öle eve göre degisirmi ya yoksa esimmi zayifladi ama 2 kilomu vercek 2 günde iyide yedi yani. Iyice kafam karisdi
Kız sen hiç bişey yememişsin ya...Nasıl durdun ayakta?Eeee hani kimse menu yazmamis
Ben baslangici yapayim bari
9.30
1 armut
10.15
1 aktiva
17.00 civari
3 ks. Falan et kavurma
2 kucuk kuru biber dolma
Salata
Su 2 lt olmustur
Spor
Bu hafta daha yapamadim ins. Yarin basliyom