Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

Mehlikatun

Aktif Üye
Tepki
160
Ne iyi etmiş seninkiler çok iyi olmuş canım yürüyüş

Aman bir kere bıraktırdı doktor da feleğim şaştı resmen ben seviyorum canım ya hasimatomu en azından ismi havalı :p (kendine hastalık sevdiren Fatma modu :D )

Hoş geldin canım nerelerdesin nasılsın bakalım :)
Hoşbuldum canım, ne olsun kanaviceye basladim, siparisleri yetiştiremiyorum , Artık biraktim almıyorum siparis, bos bos kal kendime yapicam :)

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Tamam ablacim bebisin vardi senin unuttum firsat bulunca yaparsin ben unuttun sandim o yuzden sordum iyi geceler abla allah rahatlik versinn:kalp:
Çocuk bahane değil de ben sevmiyorum iremcim ya :p
Allah kabul etsin canım şimdiden
Günaydın güzellik ;)
Dün sabahtan annemlerin bahçesine gittik akşam geldik cok iyi geldi çocuklarada havada güzeldi genelde haftasonlari orda geçer yazın bizim şehirden uzak yesilliklerin içinde dinleniyor insan ..
Çocukları okula gönderdim biraz daha uyuycam midem ağrıyor uyanınca geçer umarim
Oh ne iyi gelmiştir temiz hava çocuklara da size de iyi yapmışsın dilekcim
Valla bu proje ödevleri de çocukların mi velilerin mi aklım almıyor
Hoşbuldum canım, ne olsun kanaviceye basladim, siparisleri yetiştiremiyorum , Artık biraktim almıyorum siparis, bos bos kal kendime yapicam :)
Eline sağlık canım benim de bir seccade var beni bekleyen ama sipariş yapmadım hiç kuzene yapacağım inşallah. Ama önce elimdeki kazağın kolları kaldı kardeşim uzun tunik istemişti onu bitirmem lazım önce

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Çocuk bahane değil de ben sevmiyorum iremcim ya :p
Allah kabul etsin canım şimdiden

Oh ne iyi gelmiştir temiz hava çocuklara da size de iyi yapmışsın dilekcim
Valla bu proje ödevleri de çocukların mi velilerin mi aklım almıyor

Eline sağlık canım benim de bir seccade var beni bekleyen ama sipariş yapmadım hiç kuzene yapacağım inşallah. Ama önce elimdeki kazağın kolları kaldı kardeşim uzun tunik istemişti onu bitirmem lazım önce
Aynen öyle fatmam kızı yatırdım artık kendim yaptım geç olunca

Maşallah ne beceriklisiniz ara ara heves ettiğim ama yapmadigim şeydir elişi işleri:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Kizlar ben yarin niyetli olucam simdi 1 kase yogurt yiyip yaticam.

Mübarek 3 aylarimiz basladi rabbim herkesin ibadetlerini dualarini kabul etsin insallah rahmeti bereketi bol rabbimin nuruyla nurlansin yuzumuz mübarek ramazan ayina da eristirsin insallah.Helalleserek baslayalim ben herkese tum haklarimi helal ettim sizlerde hakkinizi helal edin :kaalp:
Canim benim Allah razı olsun varsa hakkım helal olsun,Rabbim orucunuda kabul etsin inşallah

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Aynen öyle fatmam kızı yatırdım artık kendim yaptım geç olunca

Maşallah ne beceriklisiniz ara ara heves ettiğim ama yapmadigim şeydir elişi işleri:)
Vermem lazım canım kiloları yerlesmeden çok sinir oldum kendime resmen şiştim bir ayda

Ben çok severim elisini hatta yapmazsam kafa dagitamam o derece sadece mekik bilmiyorum onu da sevmediğim için yapılışını. Yurtta kalırken bile orerdim uni de :p

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Cok uyuz oluyorum böyle kendimi tutup tutup aksam dayanamayip bitterleri yedm gene :( bu aralar regl olcam cikolataya zaafim var zaten normaldede var bu aralae tavan :/

Menüm
10:30 2tb ekmek ile tost (az salca, 1tk sürme peynir, 5halka sucuk, 1dilim kasar)
1/2kk peynir, domates biber kereviz

14:00 1k.kase karnibahar kisiri

16:00 1fincan tarcinli süt

18:45 1tabak taze fasulye yemegi, bol Salata, 1bardak Ayran

20:20 1tane kemalpasa tatlisi, 4 yada 5 kare bitter sayamadm zaten dayanamadm nasil yedigmi anlamadm cok pismanm :(

2fincan yesilcay
3lt Su
Spor yok, yarin yapicam insallah
Suçlu Kemalpaşa tatlısı ona bulaşmasaydin devamı gelmezdi nasıl olsa yedim mantığıyla goturmus olabilirsin bitterleride:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Vermem lazım canım kiloları yerlesmeden çok sinir oldum kendime resmen şiştim bir ayda

Ben çok severim elisini hatta yapmazsam kafa dagitamam o derece sadece mekik bilmiyorum onu da sevmediğim için yapılışını. Yurtta kalırken bile orerdim uni de :p
Canım sinsice bekler giden kiloların yağların tekrar gelip yerleşmek için senin en ufak açığını konsantre bozukluğunu yakalayverir güç onlara gectimi nasıl aldığını anlamazsın bile gidenler gelivermis:)
Şuan diyetten bile daha kararlı daha dikkatli olman lazım

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kilo bildirimim:

Cuma: 65.9
Güncel: 66.2
Fark: +300gr

Cumaya Mezuniyet görunuyor :birinci:
Dün daha artiydim kemalpasa bitterler wc sorunuma iyi geldi sanki sabah aksam gidince ekside geldi :)) o degilde adet olcam sanirm bagirsaklarm calisiyo habire.

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Günaydın hasta hasta usenmedim size tatlı getirdim bide bakiyim dedim artılariniza dedim :D
IMG-20180319-WA0006.jpg
vicdansız eşim atmış sabah hastasın getiriyim mi diye sanki tralicenin ilaç etkisi var ama mutluluk etkisi var o ayrı :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlar ben yarin niyetli olucam simdi 1 kase yogurt yiyip yaticam.

Mübarek 3 aylarimiz basladi rabbim herkesin ibadetlerini dualarini kabul etsin insallah rahmeti bereketi bol rabbimin nuruyla nurlansin yuzumuz mübarek ramazan ayina da eristirsin insallah.Helalleserek baslayalim ben herkese tum haklarimi helal ettim sizlerde hakkinizi helal edin :kaalp:

Allah kabul etsin canim. 3 aylarimiz hayirli olsun insallah. Kiz varsa hakkimiz helal olsun canim :)

Günaydınlar herkese
Üç ayların ilki olan recep ayı geldi bile kızlar hepimize mübarek olsun
Bugün çok isim var ara ara gelirim hepinizi çok seviyorum

Insallah hayirli 3 aylar geciririz canim. Ne isin var kiz de hele :) kolsy gelsinn

Suçlu Kemalpaşa tatlısı ona bulaşmasaydin devamı gelmezdi nasıl olsa yedim mantığıyla goturmus olabilirsin bitterleride:)

Aynen banada öyle geluyor :)))

Gunaydin kizlar misafir gelecek hazirlik yapiyorum malesef
Gecen cuma 102.6
Bugun 102.1
-500 gr

Kiz süper eksi masallah cumaya coscaksin desene :) kolay gelsn bu arada

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar