Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Cuma 78.5
Bugun 78.8
+300
Bugunki biraz odem sanki cumku ellrim falan kapanmiyirdu sabah cok hastayim dun kusmaktan geberdim resmen kizimda hasta mide bulantisi ishal benimde midem cok fena neyse hayirlisi herkese geldi bu hastalik bizide yoklayacak tek istegim ogluma gelmesin
Size de geçmiş olsun canım bizim yegende öyleymiş salgın var demek ki mevsimsel

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Koptum valla :D

Bugün birşey yoktu canım bende kırgınlık vardı ama kuzey iyiydi zatengece artar hastalıklar

Sağol canım hala ateşi var gece 2 den 7 ye kadar hiç uyumadı :( huysuzluk değil ama ateş çenesine vuruyor sürekli konusuyor ve uyuyamadıgi için salla beni modunda ben zaten pert zor bı geceydi

Hadi inşallah sen tartildin mi

Günaydın canım ne çabuk geldi valla Mayıs'a ne kaldı seninde mübarek olsun canım
iyi değiliz canım ya ama şükür buna da

iz dilini eşek arısı soksun :krizz: artılar mi diyecektin ekşi bol bol olsun -kop
yavrum ya biz bu yasimizda ateste zorlaniyoruz o ne yapsin. Insallah ilaclar ise yarar da hemencecik toparlanirainiz. Ben daha tartilmadim 2. Uykumdan yeni uyandim birazdan tartilir yazarim

Bgmce

Tepki
1.412
Cuma 78.5
Bugun 78.8
+300
Bugunki biraz odem sanki cumku ellrim falan kapanmiyirdu sabah cok hastayim dun kusmaktan geberdim resmen kizimda hasta mide bulantisi ishal benimde midem cok fena neyse hayirlisi herkese geldi bu hastalik bizide yoklayacak tek istegim ogluma gelmesin
Cok gecmis olsun

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Sabah kuzeyi doktors götürdüm eşim msj atmış görmemişim
Peşine yazmış senin zayıflama zimbirtisi olsa hemen cvp verirdin diye
Tiribe gel:krizz:
Ben esimin yaninda alamiyorum teli elime sinir oluyo trip trip ustune oysa cokta vakit harcamiyorum ama adamlar netten kiskaniyi galiba

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
201803191521448094470.jpg
hadi bakalım artıları bı kenara atıp önümüze bakıyoruz eksilerimize eksiler ekliyoruz :asikk:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
bravo haftaya eksiyle baslamissin bir olur ins
olur inşallah canım vitamin antibiyotik bide soğuk algınlığı var ama ben hiç dikkat etmedim ilaç ödem yapar mı bunu düşünmeden yola devam reglin ilk günü bide WC yok kesin daha güzel bı eksi gelir cumaya

yavrum ya biz bu yasimizda ateste zorlaniyoruz o ne yapsin. Insallah ilaclar ise yarar da hemencecik toparlanirainiz. Ben daha tartilmadim 2. Uykumdan yeni uyandim birazdan tartilir yazarim
aynen valla onlar hastalıkların biz olalım
2.uyku mu bende uyuyabilirsem birinci uyku olacak :)

Ben esimin yaninda alamiyorum teli elime sinir oluyo trip trip ustune oysa cokta vakit harcamiyorum ama adamlar netten kiskaniyi galiba
normalde de hep bı laf çarpar sizle ilgili ama biliyor bura olmayincs kapasitesiz yiyebildigimi

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Bu arada ise başlama durumum var eşim şuan istemese de bende artık yavaştan donemliyim bakalım bı iki yere başvurdum sartlarimiz uyarsa düşünüyorum
Araç içinde kredi çekmiyoruz şükür başka yoldan çözdük :)

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470

Bgmce

Tepki
1.412
olur inşallah canım vitamin antibiyotik bide soğuk algınlığı var ama ben hiç dikkat etmedim ilaç ödem yapar mı bunu düşünmeden yola devam reglin ilk günü bide WC yok kesin daha güzel bı eksi gelir cumaya

aynen valla onlar hastalıkların biz olalım
2.uyku mu bende uyuyabilirsem birinci uyku olacak :)

normalde de hep bı laf çarpar sizle ilgili ama biliyor bura olmayincs kapasitesiz yiyebildigimi
2. Uykuda gece bizimde zor gecti baya uykusuzum kizim 9 da uyutunca bende yattim yanina. Bizimde dis gelemedi bi turlu kac kez aglayarak uyandik en son 5 de tamamen uyandi babayi iceri gonderdik. Yatakta oynarken ustume almistim saga sola bakip duruyordu oyle uyuyakaldi yavrucum oda hirpalandi. Is durumu da hayirlisi olsun hakkinda araba isine de sevindim orta yol bulmaniza

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar