Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Bu arada ise başlama durumum var eşim şuan istemese de bende artık yavaştan donemliyim bakalım bı iki yere başvurdum sartlarimiz uyarsa düşünüyorum
Araç içinde kredi çekmiyoruz şükür başka yoldan çözdük :)
cok svindim canim kredi hic iyi bisey degil ise gelince kuzey baya buyudu heralde annenler falanda bakabilirse tadindan yenmez

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma günü 64.0
Bugün 63.7
ooo iyi bi baslangic

Kilo bildirimi
cuma 78.7 kg
Bugun 78.9 kg
Fark +200

Bu rakamlarda seyretmekten sikildim artik ya 75 ve altina dusmek istiyorum :agla:
biraz daha siki tut olur ins

Bildirim yapayım hemen
Cuma günü 81
Bu gün 80.6
Fark -400
canim sen baya bildigin periyodik olarak hep eksisin cok guzel bu durum

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Koptum valla :D

Bugün birşey yoktu canım bende kırgınlık vardı ama kuzey iyiydi zatengece artar hastalıklar

Sağol canım hala ateşi var gece 2 den 7 ye kadar hiç uyumadı :( huysuzluk değil ama ateş çenesine vuruyor sürekli konusuyor ve uyuyamadıgi için salla beni modunda ben zaten pert zor bı geceydi

Hadi inşallah sen tartildin mi

Günaydın canım ne çabuk geldi valla Mayıs'a ne kaldı seninde mübarek olsun canım
iyi değiliz canım ya ama şükür buna da

iz dilini eşek arısı soksun :krizz: artılar mi diyecektin ekşi bol bol olsun -kop
haha anladınız işte

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Cuma 78.9
Bugün 79.3
Fark +400
O kadar spora diyete karşı bi kere kaçamak yapayım dedim dün misafir varken gördüm günümü ama halledicem

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Cuma 69,9
Pazartesi 70,5
Fark +600
Hallederim ben ya biliyorum süperim güzelim heyecanlı aktif sportvomen bi kadınım :asikk:-kop:süslü:

Doktordan geldik tahmin ettiğim gibi peetiz bı poşet ilaçla döndük sumdi birşeyler yeyip uyuyacağız
Cuma:74.7
Bugün:74.4
Sabah gitmeden tartildim

Cuma 78.5
Bugun 78.8
+300
Bugunki biraz odem sanki cumku ellrim falan kapanmiyirdu sabah cok hastayim dun kusmaktan geberdim resmen kizimda hasta mide bulantisi ishal benimde midem cok fena neyse hayirlisi herkese geldi bu hastalik bizide yoklayacak tek istegim ogluma gelmesin

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma günü 64.0
Bugün 63.7

Kilo bildirimi
cuma 78.7 kg
Bugun 78.9 kg
Fark +200

Bu rakamlarda seyretmekten sikildim artik ya 75 ve altina dusmek istiyorum :agla:

Bildirim yapayım hemen
Cuma günü 81
Bu gün 80.6
Fark -400
Ekside olanları tebrik ederim bn gibi artıda olanlar halledicz de mii bn normalde bugün gitmicektim ama artıdym diye gidiyorum salona bugün

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
İyi akşamlar 2. Takımın azimli hatunları.
Ben bir gaza geldim bir gaza geldim ki kendi kendimi gaza getirdim bu gelinlik denemeleri bana yaramamıştı uzun zamandır içimdeki azmin söndüğünü hisediyodum ama burda olduğum için salmadıydım ipin ucunu aça karar aldım o gelinliğe 38 beden girilicek 36 demek istersim ama benim boya 36 zor işin özü dal gb girilecek. Haftaya rakibem yandın sen. Çok fena vericem haftaya 2 kilo vericem ama bu haftayı es geçmemiz lazım

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Dün menü yazdım mı hiç hatırlamıyprum kızlar ama bgnki menümü paylaşayıö geçmiş yapmadan kaptanım yarımdan itibaren girmeye çalışcam ama beni 3 gün giremezsem çol yogunum 3 gün nefes almasam yeri.

Sabah 5.30
Yarım ayva

Sabah 8.00
1 simit

Akşam 17.00
Mantar soye 1 kepçe
1 kase mercimek çorba

Spor 1 saat tempolu yürüyüş 60*2 = 120
Su şimdişik 1 lt geç yatıcam 2.5 olur @gülümse_kaderine

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
ombre beni pek cezbetmiyor yani kesmiyor o yuzden rofle tarzi sarilar candir.Sari aslinda riskli de bir renk o yuzden guvenilir bir yere yaptirmak gerekiyor bende ankarada pek kuafor bilmiyorum cesaret edemiyorum memlekete gidersem yapacagim ilk seylerden biri :cool:
Yaa çok istiyorum bende şöyle güzel bir rödle sarısı ama bende çok pıd pıdım bu konusa nereye yaptırsam bilemedim. Ve dediğin gb her yer güzel yapamıyor maaşeseff

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
İyi akşamlar
Bugünki menüm
Sabah 8:30
1 kızarmış yumurta, peynir, yeşil biber, 1 b kahve
Ara 3 yulaflı bisküvi
Öğlen 12:30
6 kaşık patates kavurma, 1b ayran
Akşam 17:30
1 tost, 1 haşlanmış yumurta,
Yunurtayi nasil kizartin :koptum: aflyet olsun canim.

İnşallah canım ben biraz önce oldum

Ben bir türlü üstünden inemiuorum bı ara eşim iş yerine götürmüştü :)

Patates kavurma çok severim bende ufff ama patates işte hafta sonu olduğu için görmedim :)
evet canım artık listedesin ptesi cuma sende tartı üstüne

Hamile olma kız
afiyet olsun dondurmada ölçülü olmuş kahvaltı baya torpilli ama geç yapılınca öyle oldu dimi ayy ne kadarda anlayışlı kaotanim yediğim böreğin ve dondurmanın etkisi bunlar kanmayin :sopa:
Kaptanimiz cok yasa :kalp:

Kızlar regl oldum kuzeyin ateşi var geleceğim yine arada
Gecmis olsun bahar. Hasta mi kuzey?

Pazar menüsü boll cıslı haha

09:55 1,5 dilim pide ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 4 adet zeytin, 2 ince halka sucuk, 1 dilim peynir, kurutulmuş domates
14:30 filtre kahve, 2 kare bitter çikolata
17:40 analı kızılı, anasından 2 köfte, kızlarından yaklaşık 1 yk, yeşillik
19:00 bitter ülker çikolatalı gofret

2 litre su
70 dk tempolu yürüyüş*2=140 puan @gülümse_kaderine
Ohhh afiyet olsun tugcem mezun olunca ertesi gun dikkatle hic bisi olmuyur. Daruai basima ayy banada gaz geldi cok iyi oldu. Bende mezun olucam yakindir inss. Kafama dank etti sonunda sisman gelin olma yolunda ilerledigim

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Sabah kuzeyi doktors götürdüm eşim msj atmış görmemişim
Peşine yazmış senin zayıflama zimbirtisi olsa hemen cvp verirdin diye
Tiribe gel:krizz:
Ayy benim nisanlida oyle. Kiskanc bu erkekler.

Ekli dosyayı görüntüle 22248 hadi bakalım artıları bı kenara atıp önümüze bakıyoruz eksilerimize eksiler ekliyoruz :asikk:

Evettt iste ben ben ben kendime nisan sonu hedefi koydum 72 olucam deli gb spor yapmaya krar verdim ben kaptan kollarimi duzelteyim popoyu topliyim. Ben naptim nasil saldim boylee yaa

Kilo bildirimi
cuma 78.7 kg
Bugun 78.9 kg
Fark +200

birakmak yokkk mart sonu 75 leri gorucez bu hafta 77i gorsek haftayada 2 kilo vercez yarisimiz var

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ben bgn tartilamadim yarin tartilip yazarim kizlar saat 4.30 da whatsapptan arama gelmis bende alar sandim zaten gece 2 de yatmistim dedim ne arasabah oldu bi goz acik bi goz kapali giyindim yuzumu yikadim saati koluna bi taktim saat daha 4.30 dedim durmus bu saat salona gottim saat bakmaya hic aklimada gelmiyor telefona bakmak bi baktim ooo daha var kendimi attim salon koltuguba sonra 1 saat sonra uyku tutmadi kalktim iste garip oldu dun gece benim icin

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Evet canım çok şükür cuma günü listeye gireceğim için daha dikkatli beslenmeye başladım listede olunca daha iyi yoksa 70 e doğru gidecem
Maalesef ya hemen almaya elverisliyiz ruhumuz aç bizim
2. Uykuda gece bizimde zor gecti baya uykusuzum kizim 9 da uyutunca bende yattim yanina. Bizimde dis gelemedi bi turlu kac kez aglayarak uyandik en son 5 de tamamen uyandi babayi iceri gonderdik. Yatakta oynarken ustume almistim saga sola bakip duruyordu oyle uyuyakaldi yavrucum oda hirpalandi. Is durumu da hayirlisi olsun hakkinda araba isine de sevindim orta yol bulmaniza
Sağol canım bu dış işleri bitince de işte emzirme bitince bagisikliklari düşüyor sütun kıymetini bilin valla
Kilo bildirimi
cuma 78.7 kg
Bugun 78.9 kg
Fark +200

Sabır canım adım adım ineceksin bak nereden nereye geldin
@KöyünDelisi geçmiş olsun kuzey paşaya nasıl oldu
Ateşi var sürekli çıkıyor yarın daha iyi olur inşallah ilaç etki eder
Bildirim yapayım hemen
Cuma günü 81
Bu gün 80.6
Fark -400

Bu gün bismillah deyip başladım daha düzenli bildirim yapicam inşallah artık rahatım çok şükür
Pesindeyim artık bahane yyokkkk
Hastalara şifa
Bekarlara koca
Artıdakilere bol eksiler diliyorum :)

Cuma 78.9
Bugün 79.3
Fark +400
O kadar spora diyete karşı bi kere kaçamak yapayım dedim dün misafir varken gördüm günümü ama halledicem
kız biz kacamaklae arsa ulaştık iki kaplumbağa daha bı keresi iki keresi mi var

Dün menü yazdım mı hiç hatırlamıyprum kızlar ama bgnki menümü paylaşayıö geçmiş yapmadan kaptanım yarımdan itibaren girmeye çalışcam ama beni 3 gün giremezsem çol yogunum 3 gün nefes almasam yeri.

Sabah 5.30
Yarım ayva

Sabah 8.00
1 simit

Akşam 17.00
Mantar soye 1 kepçe
1 kase mercimek çorba

Spor 1 saat tempolu yürüyüş 60*2 = 120
Su şimdişik 1 lt geç yatıcam 2.5 olur @gülümse_kaderine

Yunurtayi nasil kizartin :koptum: aflyet olsun canim.

Kaptanimiz cok yasa :kalp:

Gecmis olsun bahar. Hasta mi kuzey?

Ohhh afiyet olsun tugcem mezun olunca ertesi gun dikkatle hic bisi olmuyur. Daruai basima ayy banada gaz geldi cok iyi oldu. Bende mezun olucam yakindir inss. Kafama dank etti sonunda sisman gelin olma yolunda ilerledigim
Ayça aycaa sınavdan dolayı bu haftada izinlisin ama eski azminle dön yoksa listeden atarım seni bak :sopa:

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Haftalık Spor Paylaşım Tablosu Pazartesi

(16/03/18-/22/03/2018)

esteira.png

@Bgmce = 0+0+0+0
@Massive65 =0+180+240+120
@Ponibon =0+190+120+340
@tugcess =0+140+140
@KöyünDelisi =0+0+0+0
@gülümse_kaderine =210+120+0+260
@Eyledi15 =0+0+0+0
@Beyazpapatyammm =0+0+0+135
@Swetyy83 =0+0+0+0
@Fittekkkmevsim =60+0+0+90

Son düzenleme:

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
Menüm gelsin
Sabah 8.30 da bir dilim ekmek
Bir yumurta
Bir dilim peynir 4 adet zeytin ve 5 tane çeri domatesi

Öğlen 13 gibi
İki tane sarma
Bir kase salata azcik yumurtalı ıspanak yedim

Akşam 18
Biraz ıspanak ve bir kase yoğurt yedim

3 lt su icildi
3 mil leslie yapıldı @gülümse_kaderine

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@KöyünDelisi çok geçmiş olsun tekrardan
Burdayım kaptanim artık asıl maraton smdi başlıyor benim
Hadi bakalım kız beni şollama ama bak kaptanın kilosu geçilmez :D
Bn yeni gldm eve pantoln almaya gitmştm avmye. Sen çalışınca yakışıklı ne olack cnm?
kaç beden aldın kız ne aldın :D

Daha kesin değil canım ama kafamızda yatarsa yaz sonuna kadar anneme bırakacağım sabah gündüzde eşim erken geliyor zaten bazen 12 bazen 15 civarı dönüşte de babası alır
Şimdilik varsayım hepsi bakalım kapitalist sistemle anlasirsam özel sektör sömürgeci sonuçta

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar