- #1.701
sabah inciri yiyosan gün içinde fındık fıstık ceviz olmasın.Bunu simdi gördüm nasıl aşacağım bu problemi
sabah inciri yiyosan gün içinde fındık fıstık ceviz olmasın.Bunu simdi gördüm nasıl aşacağım bu problemi
ya da değiştir ece.bak gitmiyo diyosun artık.vücut değişmek istiyo.kefir iç sabah aç karnına,o da wc için süper bi nimet.ya da başka çözüm bulalım.hergün incir ceviz zayıflanmaz ki zaten .Bunu simdi gördüm nasıl aşacağım bu problemi
@ZumruD hanım karneniz
zumruduanka (76/75.5/0.5/%0.66)
zumruduanka (75.5/74/1.5/%1.99)
ZümruD (74/73.1/900/%1.22)
zumruD(73.1/73/0.1/%0.14)
zumruD (73/72.7/0.3/%0.41)
zumruD (72.7/73/+0.3/%-0.41)
gitgide bu düşüşün sebebi nedir?nasıl gözüküyo karnen?
☆1. Grup 6. Etap☆
elalis (62.2/60.3/0.3/%0.49)
ecemavi (68.3/67.8/0.5/%0.73)
saydin78 (59.9/60.4/+0.5/%-0.83) mezun olmak istiyor
yasminellA (66.9/66.7/0.2/%0.30)
zumruD (72.7/73/+0.3/%-0.41)
1.Grup Ortalaması: %0.056
HoşgeldinHuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hu ben buraya yeni düştüm
Ana Kraliçe beni buraya attı
Hosgeldin aramizaHuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hu ben buraya yeni düştüm
Önce sana yazayım o zaman saydin. Bu hafta seni ve güzü alacaktım listeye, mezun etmekten vazgeçmiştim. Listeler açıklanana kadar gelirsen görürsün dedim ama gelmeyince mecburen listeyi paylaştım. Bu durumda mezunsun
Görüyorsun dimi hipomGüzelim anejeti çıldırttınızzzzz
Ozelden yazsaydin keşke is güc bakamadim hic bugünÖnce sana yazayım o zaman saydin. Bu hafta seni ve güzü alacaktım listeye, mezun etmekten vazgeçmiştim. Listeler açıklanana kadar gelirsen görürsün dedim ama gelmeyince mecburen listeyi paylaştım. Bu durumda mezunsun
Düştüm ne gız, attı neHuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hu ben buraya yeni düştüm
Acele etmedim ki. Sen bi hışımla beni mezun et dedin, ben de tamam dedim. Hayırlısı diycez evet. Ben de sana çok teşekkür ederim herşey için.Ozelden yazsaydin keşke is güc bakamadim hic bugünulasmak isteyen istedigine bir sekilde ulasiyor ve tam oturmamis bir sistemde acele edilmemesini arzu ederdim, neyse sağlık olsun. Hayırlısı bu demek ki. Benim için harcadigin emekler icin tesekkür ediyorum. Sağolasin