Menüyekahvaltı
dukan krep
Peynir zeytin
tere
öğlen_ akşam
yumurtalı fasulye kavurma
peynir
çay
1 lt su
spor izinliyim
Bide spor olsaydı
Bende yarın dönüyorum sahalara lesliye
Menüyekahvaltı
dukan krep
Peynir zeytin
tere
öğlen_ akşam
yumurtalı fasulye kavurma
peynir
çay
1 lt su
spor izinliyim
Saydın biraz yol kayedene kadar yapmaEvet yapmazsam da yemem
Normalde fena saymaz ama benim metada olmamış verdirmezde aldirmazdaSabah
iki dl yakın tb ekmek peynir zeytin domates yumurta
Öğlen
sütlü filtre kahveyle meyve 1adet ceviz
Aksam
Firinda sebzeli kofte peynirli salata bide bır cıs yapmıştım bir lokma aldim olmuşmu diye
Evet yedigimizi belli ediyoruz hemen oyle yapalim bir sure insallahSaydın biraz yol kayedene kadar yapma
Eşinde isterse diasarda yesin ben oyle diyorum çok istiyorsan ye gel diyorum ne yapalım yediğimizi belli eden tipleriz
Cok tatlısin ya kendin ye, kendin yorumlaNormalde fena saymaz ama benim metada olmamış verdirmezde aldirmazda
Menüye
Bide spor olsaydı
Bende yarın dönüyorum sahalara lesliye
Kızlar herkes sabah tartilsin söylemek zorunda değilsiniz ama ona gore ayağımızı denk alalım.
Ne yapalım aslında hepimiz biliyoruz ama fren sistemleri zayif bizde benceCok tatlısin ya kendin ye, kendin yorumla
Su az ama ahu tadilat bitsin daha duzenli yapacaksınİşden pert olmuş bir ben var benden içeri
Bal kabağına dönüşmeden menümü vereyim
Sabah
Yarım simit (ustalara alınca yedim)
Pey zey
Yumurta
Akşam
Izgara bonfile
Izgara tavuk
Salata
Köz biber
Yarım dlm ekmek
Su 1,5 spor beş yüZ kere 3.kata in çık
Sporda gelsin sende şaşıracaksın degisime bence yaz geliyor gecen yaz tatil öncesi pişmanlıklarını hatırla bak bu yaz o duyguların yerini sadece tatile hazırlık telaşı alacakBende çarşamba günü yapacağım inşallah iki gün daha yapmayım da
Ahu ne diyecem sena tadilatin ilk başladığı zamanlar gıpta ediyordum ne sağlam durmuştun genelde bu genele bende dahilim böyle telaşlı zamanlarda frenler hiç tutmuyorSu az ama ahu tadilat bitsin daha duzenli yapacaksın
Menude bence banunun menüsü kadar olmasada Güzel
Fren takimlari azicik bozuk haklisinNe yapalım aslında hepimiz biliyoruz ama fren sistemleri zayif bizde bence