Kimmiş o milletdün akşamı geçyemedim.portakal mandalina boyutundaydı millet datlu yiyordu yasemin ağlıyorduu
Kimmiş o milletdün akşamı geçyemedim.portakal mandalina boyutundaydı millet datlu yiyordu yasemin ağlıyorduu
Kapuska pirinçli miHey millet menü veremde hidem mutfağı toplayım
Sabah
Bi dlm ekme
Peynir zeytin
Haşlanmış yumurta
Ara
Bir hurma
İki adet 1 lira kadar yulaflı bisküvi
Akşam
kabuska
Yopurt
Su 1,5 anca
Spor yok
Dolma sardım çocuklara iki yk iç arttı onlada kabuska yaptım tabağımda hiç pirinç seçenedim ama bak dolma deyince onunda tadına baktım piştini diye yazmayı unuttum iki minik dolmam var birdeKapuska pirinçli mi
Lahana seni şişirmiyordu sanırımDolma sardım çocuklara iki yk iç arttı onlada kabuska yaptım tabağımda hiç pirinç seçenedim ama bak dolma deyince onunda tadına baktım piştini diye yazmayı unuttum iki minik dolmam var birde
Lahana Adayı şişiriyodu da bende toparlanmam lazım en önemlisi de spora başlamam lazım ama şu babamı taşıyana kadar kafamı nasıl toparlıycam bilmiyorumLahana seni şişirmiyordu sanırım
Ama yinede daha tartı öncesine uygun menü olursa moral olur. Zira sular ısınıyor buralar şenlenecek.
Şu akarken testimizi dolduralım sonra mezun olanların ardından bakakalıyoruz
Ahu dünya sıkıntısı hiç bitmiyor be gülüm.yapabilir de ve yap.Lahana Adayı şişiriyodu da bende toparlanmam lazım en önemlisi de spora başlamam lazım ama şu babamı taşıyana kadar kafamı nasıl toparlıycam bilmiyorum
He yaa bitmiyor da stabil hayatın sıkıntısı ayrı da bu ekstra ve çok çaresiz hissettiğim bi olay o yüzden... yoksa sıkıntıların arasına herzaman sıkıştırırım kendimi bilirsinAhu dünya sıkıntısı hiç bitmiyor be gülüm.yapabilir de ve yap.
Canım ya.He yaa bitmiyor da stabil hayatın sıkıntısı ayrı da bu ekstra ve çok çaresiz hissettiğim bi olay o yüzden... yoksa sıkıntıların arasına herzaman sıkıştırırım kendimi bilirsin
Yooo hicte değil.bu menü gayet iyi yeterki cıs cos olmasin .kahvaltı
1 etimek
1 haşlama yumurta
6 zeytin
koz biber kapya
öğlen
1 kaşe mantar çorbası
1 kepçe nohut
tere roka
aksam
yarım kk süzme peynir 1 yumurta omlet
ayran