Hep böyle yerim doyuyorum bununla, öğlen ve akşam yetmedi bugünCnm kahvaltın bence çok az.. ben kahvaltıda doymayınca akşama kadar açmışım gibi geliyo..
Hep böyle yerim doyuyorum bununla, öğlen ve akşam yetmedi bugünCnm kahvaltın bence çok az.. ben kahvaltıda doymayınca akşama kadar açmışım gibi geliyo..
Ceviz yokta fındık olur mu? Ya iki gündür yoğurt yiyemiyorum onun da yoksunluğu var midemde, çok alışmışım, ablamda kı hazır yoğurttu iki kaşık zorla yedim.Hemen bir iki ceviz at ağzına
Bad şişirir aslında Eflalim
Beni özlemişsindir
Lokmalarınızı saymıyormuşum iyi ki di mi
Yapmaz mı hiç yaaa oCeviz yokta fındık olur mu? Ya iki gündür yoğurt yiyemiyorum onun da yoksunluğu var midemde, çok alışmışım, ablamda kı hazır yoğurttu iki kaşık zorla yedim.
Özledim ama ausum da güzel yorum yaptı hep sağolsun ❤
Keşke doyana kadar yeseydin niye tadımlık mortimMenümü yazayim dün gece yoldaydım ögle gibi anneme geldim ankaradayım
Ablamda burda
Kahvaltıda 2 yumurta maydanoz domates peynir zeytin 1.5 dilim ekmek
Öğle yok
Akşam 1 kepçe kurufasulye bi koca tabak salata
Bir küçük cıs tadimlik üzgünüm. Kardeşim ikram etti kurabiye vs yemedim ama tadimlik bi tatlı yedim.
@eflalim
@Ausencia
Suyumu sayamadım spor avm deydik ablamla en az 2 saat yürüdüm.spir sayılmaz ama hareketiydim babından
Öğle @Ahu060812 @saydin78 @Ecemavi ile buluştuk. Kahve içtik yanındaki kurabiyeyi sadece kokladim
Rüyanda olur belki@eflalim seni yenicem hiçç heves etme
Evi kahkaya bogdum.tadimlik yedim üstüne su içtim uff ya dedim ağzımın tadı bozuldu keşke su içmeyeydim.Keşke doyana kadar yeseydin niye tadımlık mortim
Yemedin ben sahidim Ben gelmeden koklamis olmalisin ona sahit olamadımMenümü yazayim dün gece yoldaydım ögle gibi anneme geldim ankaradayım
Ablamda burda
Öğle yok
Bir küçük cıs tadimlik üzgünüm. Kardeşim ikram etti kurabiye vs yemedim ama tadimlik bi tatlı yedim.
@eflalim
@Ausencia
Suyumu sayamadım spor avm deydik ablamla en az 2 saat yürüdüm.spir sayılmaz ama hareketiydim babından
Öğle @Ahu060812 @saydin78 @Ecemavi ile buluştuk. Kahve içtik yanındaki kurabiyeyi sadece kokladim
Tüh ya o kadar uğraşmışlar yazık koca bir tane yeseydinEvi kahkaya bogdum.tadimlik yedim üstüne su içtim uff ya dedim ağzımın tadı bozuldu keşke su içmeyeydim.
O hurmalar kaç tane Eflal?27 Ekim Menüsü
9:30 ➡ Peynirli omlet Ekli dosyayı görüntüle 25137
13:30 ➡ Ekli dosyayı görüntüle 25138
16:30 ➡ Bad (yeşil mercimekle yapılıyor )
Ekli dosyayı görüntüle 25139
Su ➡ 2.5 litre
Spor ➡ 200 ip, 40 dk eliptik, yine ip atlayabilirim eve geçince.
Doymadım bugün hiç
@Ausencia @igdedali @kelebekolacam
O cıssı da yemeyeydin ya daktırımMenümü yazayim dün gece yoldaydım ögle gibi anneme geldim ankaradayım
Ablamda burda
Öğle yok
@eflalim
@Ausencia
Sen hayırdır begüş
Len kurabiye pasta gününüz müMenüm
Sabah
Kuymalı yumurta
Pey zey
Bi lokma ekm
Öğlen
Sade kafve bide yanındaki küp şeker bıyutundaki kurabiye
Akşam
Bi kase yoğurt
Bi kepçe nohut
Salata
Su sayamadım
Spor yine yok eve giremedim
@Ausencia
Dışarda buluştuk kaptanım Ecemavi nin suçu yok..Madodaydık kurabiye minicik olunca tadına bakayım dedim benimkini estra küçük koymuşlardı merak ettim güzelde değildiO hurmalar kaç tane Eflal?
Ben 3 gördüm de...
Senin akşam porsiyonların büyük gibi sanki.
O cıssı da yemeyeydin ya daktırım
Ne gereği vardı
Eflal yemiyor biliyor musun
Sen hayırdır begüş
Taam yaş pastayı anladık e bari akşamı hafif atlataydın
Kızartma üstüne yaş pasta
Olmamış
Len kurabiye pasta gününüz mü
Ecemavi ye gitmenizi yasaklayacam
Yoldan çıkarıyor feriştahlarımı
3 taneO hurmalar kaç tane Eflal?
Ben 3 gördüm de...
Senin akşam porsiyonların büyük gibi sanki.
O cıssı da yemeyeydin ya daktırım
Ne gereği vardı
Eflal yemiyor biliyor musun
Sen hayırdır begüş
Taam yaş pastayı anladık e bari akşamı hafif atlataydın
Kızartma üstüne yaş pasta
Olmamış
Len kurabiye pasta gününüz mü
Ecemavi ye gitmenizi yasaklayacam
Yoldan çıkarıyor feriştahlarımı