Hangisi o kelebek mi yoksaBurda olmasaymış şu an çok pis yiyen birileri olabilirmiş falan
TamamdırBu arada 4 badem bir incir eklendi
Oyy ne iyi olur tamamdırTevo önden rezervasyonunu yap bak gebelik kilolarını beraber verecez
Teşekkür ederiim
Biri beni mi andıBurda olmasaymış şu an çok pis yiyen birileri olabilirmiş falan
Aus kime söz verdiAldım sözümü
@Ausencia_ a da inceden bi sitem olsun
Evet mantar egzamada oluyor ayırt etmek için görmek lazimAnaa mantar kulakdadamı oluyo kıız
Olamaz tabi o bizim ana kralicemizKendisi vaktiyle gebe kilolarımı senin kaptanlığında verecem diyordu. Sonra hükümsüz oldu. Le Aus'un hükümsüz olduğu bi yer var mı olamaz ki
FERİŞTAHLAREkli dosyayı görüntüle 24235Siz evet Yedik içtik güldük eğlendik. Ee bunların bir bedeli olmalı değil mi ama? O zaman winter is coming
Takım kaptanı: @igdedali
Hoşgeldiniz sevgili feriştahlarım ve feriştah adaylarım
@igdedali
Şimdi sizlerin de bildiği üzere bir feriştah kolay yetişmiyor. Feriştah olmanın belirli kuralları var. Nedir o kurallar gelin hep birlikte göz atalım…
1- Her gün söz konusu feriştahların menü, spor bildirimi yapması zorunludur. Aynı hafta içerisinde 2 kez mazeretsiz menü bildirmeyen 1 hafta takımlardan uzaklaştırılır.
2- Günlük yemek programımızı en geç 19:00’da bitecek şekilde planlıyoruz.
3- Tartı günümüz CUMARTESİ’dir.
4- Spor yapmak zorunludur. İlla gidip 2 saat koşu yapalım değil. Günde en azından 30 dk yürüme gibi hafif egzersizleri mutlaka yapmamız gerekiyor.
5- Her günün menüsü en geç 23:00’a kadar verilmelidir. Ertesi güne kalan bildirimler verilmemiş sayılacaktır.
6- Kontrol tartılarımız SALI günüdür. Bu bildirimleri önemseyiniz…
7- Üstteki 6 kural hiçbir şekilde esnetilmeyecektir.
Bunlar belli başlı kurallarımız. Bir de takım içinde sizlerden özel olarak isteklerim olacak
· Öncelikle gözünüz korkmasın. Bu kurallar disiplini sağlamak adına elzemdir. Biliyorsunuz ki disiplin olmadan SAĞLIKLI kilo vermek mümkün değil
· Her şeyden önce biz bir aileyiz… Birbirimizle iletişime geçerken bunu aklımızdan bir an olsun çıkarmayalım(hepinizden en emin olduğum kural budur efem)
· Menü, spor, tartı bildirimleri ve özel taktiklerimizi buradan, hoş sohbet ve goygoylarımızı Sister’s Diyet Cafe’den sürdürüyoruz. Böylece menüler, bildirimler arada kaynamamış oluyor.
· Paketli, hazır gıdaları menülerimizden uzak tutuyoruz elbette…
· Tartısıyla, diyetiyle, sporuyla veya başka bir konuda sıkıntı yaşayan özelden mutlaka bana ulaşmalıdır. Beraber çözüm bulalım kardeşler…
· Kaptana veya yardımcısına danışmadan şok diyet yapmak da yok hatunlar. Gerekli olup olmadığına beraber karar verelim
· Su su suuuuuuuu. Su çok önemli. Su içemedim, içemiyorum cümlelerini asla kabul etmiyoruz, bu durumu normalleştirmiyoruz.
· Ödüllerimiz elbette olacak. Ancak kafamıza göre kendimize ödül öğünleri yapmıyoruz…
· Kilo verme süreci fizyolojik olduğu kadar psikolojik de bir süreçtir efem. Bu konuda da birbirimize destek olmalı, her an herkes birbirine yardımcı olmaya hazır olmalıdır
Sağlıklı, keyifli kilo vermeler efenim
FERİŞTAHLAR
@hepfit
@Bonus
@cileklidonut
@Ahu060812
@begüm75
@kelebekolacam
Yaaa simdi olmus mu tuhhh hastasinda harbi az olmus menün.07:30
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 ucgen peynir
7 siyah zeytin
12:30
Tavuk izgara
Salata
17:30(yemek yapmaya usendim)
2 mandalina
1 bardak süt
Spor yok, yatiom hastayim
Su cok
Corba yapan yoktu kiYaaa simdi olmus mu tuhhh hastasinda harbi az olmus menün.
Çorba yokmuydu
Bütün hevesim gitti ben kiminle ugrasacammm cabukkk iyiless cabukkk gelllll