4. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
8 bin ip falan hayırdır neyin peşindesin gaptan :eek:

Artımı yazarken tel çaldı da anca geri döndüm.

97.1 çıktım sabah wc siz. Wc siz diye okuyunca gülme karnımda kıyamet kopuyo ama tık yok.
İnş bi yerde patlamam :eek:

+0,4 mü oluyor +0,5 mi oluyor?

OP
igdedali

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Karışmak gibi olmasın ama pattiş detoksu hem artı temizler hem ishale iyi gelir :)
Aklımda fekat işte patdes acep bonusun kan şekerini zıplatır da açlıktan gözü döner mi diye korktum
KArışmak gibi neden olsun kaptancım hippom:kanka:

Fena karıştı hemide bu nedir 1425 toplam 3 bine kadar 15 de 1 puan 3 bin sonrası 5 de 1 hesaplanıyor :heyecan:Oyy sporuna sağlık be iğdemiz geri dönmüş :süper:
O zaman ısınmak için 3000 atlıyorum sonra mesela 8 bin ya dünki sayım geri kalan 5000 için 5 tanede bir puan olarak sayıyorum:hopp:

8 bin ip falan hayırdır neyin peşindesin gaptan :eek:

Artımı yazarken tel çaldı da anca geri döndüm.

97.1 çıktım sabah wc siz. Wc siz diye okuyunca gülme karnımda kıyamet kopuyo ama tık yok.
İnş bi yerde patlamam :eek:

+0,4 mü oluyor +0,5 mi oluyor?
+400 desin. Ne yedin bilmiyorum menün yok. İshalde çok su içilmeyince ödem oluyor.
Menünü bildir bence detoksa gerek yok. Bugün bol su iç bakalım. Menün de temiz olsun. Yarın bana özelden söyle tartını. İnmezse bişeyler düşünürüz. Çok değil artın halledilir bonuscanım:artist:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Aklımda fekat işte patdes acep bonusun kan şekerini zıplatır da açlıktan gözü döner mi diye korktum
KArışmak gibi neden olsun kaptancım hippom:kanka:

O zaman ısınmak için 3000 atlıyorum sonra mesela 8 bin ya dünki sayım geri kalan 5000 için 5 tanede bir puan olarak sayıyorum:hopp:

+400 desin. Ne yedin bilmiyorum menün yok. İshalde çok su içilmeyince ödem oluyor.
Menünü bildir bence detoksa gerek yok. Bugün bol su iç bakalım. Menün de temiz olsun. Yarın bana özelden söyle tartını. İnmezse bişeyler düşünürüz. Çok değil artın halledilir bonuscanım:artist:
Aynen kuzu maşallah 1200 point :danscıkiz:

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Hayırlı uğurlu, booool eksili olsun grubunuz canlar..

Feriştahlarınız patır patır erisin inşallah

:kaalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar