İshalsin kabak olmaz elbette. Hasar ne kadan ?
teşekkürler nefsimm
Karışmak gibi olmasın ama pattiş detoksu hem artı temizler hem ishale iyi gelirİshalsin kabak olmaz elbette. Hasar ne kadan ?
Günaydın canimm..Corba yapan yoktu ki
Fena karıştı hemide bu nedir 1425 toplam 3 bine kadar 15 de 1 puan 3 bin sonrası 5 de 1 hesaplanıyor Oyy sporuna sağlık be iğdemiz geri dönmüşSpor bildirimim(Toplu)
90 dk yürüyüş: 225
8000 ip atlama kaç point bilmiyorum. Çarşı karıştı
@23Zeyno
Aklımda fekat işte patdes acep bonusun kan şekerini zıplatır da açlıktan gözü döner mi diye korktumKarışmak gibi olmasın ama pattiş detoksu hem artı temizler hem ishale iyi gelir
O zaman ısınmak için 3000 atlıyorum sonra mesela 8 bin ya dünki sayım geri kalan 5000 için 5 tanede bir puan olarak sayıyorumFena karıştı hemide bu nedir 1425 toplam 3 bine kadar 15 de 1 puan 3 bin sonrası 5 de 1 hesaplanıyor Oyy sporuna sağlık be iğdemiz geri dönmüş
+400 desin. Ne yedin bilmiyorum menün yok. İshalde çok su içilmeyince ödem oluyor.8 bin ip falan hayırdır neyin peşindesin gaptan
Artımı yazarken tel çaldı da anca geri döndüm.
97.1 çıktım sabah wc siz. Wc siz diye okuyunca gülme karnımda kıyamet kopuyo ama tık yok.
İnş bi yerde patlamam
+0,4 mü oluyor +0,5 mi oluyor?
Aynen kuzu maşallah 1200 pointAklımda fekat işte patdes acep bonusun kan şekerini zıplatır da açlıktan gözü döner mi diye korktum
KArışmak gibi neden olsun kaptancım hippom
O zaman ısınmak için 3000 atlıyorum sonra mesela 8 bin ya dünki sayım geri kalan 5000 için 5 tanede bir puan olarak sayıyorum
+400 desin. Ne yedin bilmiyorum menün yok. İshalde çok su içilmeyince ödem oluyor.
Menünü bildir bence detoksa gerek yok. Bugün bol su iç bakalım. Menün de temiz olsun. Yarın bana özelden söyle tartını. İnmezse bişeyler düşünürüz. Çok değil artın halledilir bonuscanım