4. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arımaya

Hoş geldın korumaaaa(boy 1.59 )
Tepki
9.033
Slm mıllet
Sabah menü 11.00
3 kasık yulaf ezmesı yarım cay bardagı sut bır tutam dereotu maydanoz 2 yumurta pul bıberlı omlet
5 zeytın
3 catal peynır
2 bardak cay
Ara ogun yok
Aksam menü 16.30
Bı tabak ıspanak
5 kasık sekersız kaysı hosafı
3 kasık yogurt
Spor 7 mil leslıe.evet 9 mil yapıcaktm ama kızım durmadı bu da dun ece 7 mil yaptı dıye ovunen @Ausencia gelsn.hemde hıc durmadan ara vermeden yaptm:165::mor::zipla:
Su 2.5
@igdedali @Ecemavi

Ecemavi

Daimi Üye
Tepki
2.775
Slm mıllet
Sabah menü 11.00
3 kasık yulaf ezmesı yarım cay bardagı sut bır tutam dereotu maydanoz 2 yumurta pul bıberlı omlet
5 zeytın
3 catal peynır
2 bardak cay
Ara ogun yok
Aksam menü 16.30
Bı tabak ıspanak
3 kasık yogurt
Spor 7 mil leslıe.evet 9 mil yapıcaktm ama kızım durmadı bu da dun ece 7 mil yaptı dıye ovunen @Ausencia gelsn.hemde hıc durmadan ara vermeden yaptm:165::mor::zipla:
Su 2.5
@igdedali @Ecemavi
Çılgın morti yarın gorurum seni;)

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
Ahu menun geçistirme gibi olmuş neden boyle yogun bir gündü sanırım
Ya simay artık son yoğun günler ustalar için bende temizlemeye başlıycam hani hepsi bitse bi temizlik şirketi çağırıp temizletirim ama içerilerin işi artık yavaş yavaş yapılacak eşimin işleri yığıldı temizlik bana kaldı.bugün de ustalara üç öğün yemek verdim akşama da kalan oldu sonra da pencere bantları üç kat merdiven temizliği..bitmedi ama yoruldum yeni oturdum

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
Ahu kac kac yasindasin calisiyo musun
Anlatsana bi azcik kendini :pist::seviyor:
Yavrum 35 yaşındayım 12.5, 10, 6.5 yaşında üç çocuk anasıyım ünv 3 te evlendim ardı ardına bebeleri doğurdum çalışamadım ama mali müşavirlik belgemi aldım dört yıl emek vererek üç çocukla 7 yazılı ders verdim kursa mursa gitmeden 68 kilo evlendim ve çocuklardan sonra tam 11 yıl 85 ve üzeriydim geçen sene Ausla 95 ten 67 kadar düştüm annemi aniden nisan ayında kaybettikten sonra 13 kilosunu telrae aldım seksenleri görüyodum ki buraya geldim işte böyle sen anlat bakayım az da..özelden ekleşekte sana öncesi sonrası atayım sana

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
Menüm kızlar
Sabah
Ayakta tırtık peynir meyniri bile kurarken toplarken yedim
Öğlen
Bi kaç hamsi istavrit
(Öğretmenler gününden geldiğimde ustalar yerken sofraya kaynak yaptım
Akşam nihayet oturdum sofraya
Tarhana çorbası
Karnınahar yemeği
Yoğurt
Su az oldu spor amelelik
@kmysmy

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
Ahu kac kac yasindasin calisiyo musun
Anlatsana bi azcik kendini :pist::seviyor:
Ha bu arada çalışmıyorum aslında başlamıştım bi smmm nin yanında iş öğrenmeye başlamıştım ki annem rahatsızlandı ve kaybettik o iş yerinden annemin sonuçlarını almaya bi çıktıysam çıkış o çıkış eşyalarımı bile almaya gidemedim

kmysmy

İĞDEnin☆ feriştahı♡
Tepki
2.425
Ya simay artık son yoğun günler ustalar için bende temizlemeye başlıycam hani hepsi bitse bi temizlik şirketi çağırıp temizletirim ama içerilerin işi artık yavaş yavaş yapılacak eşimin işleri yığıldı temizlik bana kaldı.bugün de ustalara üç öğün yemek verdim akşama da kalan oldu sonra da pencere bantları üç kat merdiven temizliği..bitmedi ama yoruldum yeni oturdum
Ahu eviniz tadilatta mi ne zamandan beri canimm

Ahahahah nasılda tanımış beni valla çeyrek simit vardı kahvaltıya oturamadığım için öğlene kadar lokma lokma onu bitirdim ayaküstü haha haha
:koptum::koptum::komik::koptum::komik::koptum::komik::koptum::komik::koptum:

Yavrum 35 yaşındayım 12.5, 10, 6.5 yaşında üç çocuk anasıyım ünv 3 te evlendim ardı ardına bebeleri doğurdum çalışamadım ama mali müşavirlik belgemi aldım dört yıl emek vererek üç çocukla 7 yazılı ders verdim kursa mursa gitmeden 68 kilo evlendim ve çocuklardan sonra tam 11 yıl 85 ve üzeriydim geçen sene Ausla 95 ten 67 kadar düştüm annemi aniden nisan ayında kaybettikten sonra 13 kilosunu telrae aldım seksenleri görüyodum ki buraya geldim işte böyle sen anlat bakayım az da..özelden ekleşekte sana öncesi sonrası atayım sana
:ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya: hey masallahhh ben 29 yasindayim 3.5 yasinda bir kizim var ahu aramizda 6 yas var ama senin cocuklar benim boyuma gelmistir :koptum::komik::koptum::komik::koptum::komik:
Allah canlarina saglik versin genc annelik ilerleyen donemlerde cocuklariyla arkdas gibi oluyo :srnsml:

Ha bu arada çalışmıyorum aslında başlamıştım bi smmm nin yanında iş öğrenmeye başlamıştım ki annem rahatsızlandı ve kaybettik o iş yerinden annemin sonuçlarını almaya bi çıktıysam çıkış o çıkış eşyalarımı bile almaya gidemedim
allah rahmet eylesin canımm cok zor durum :uzgnm: allah mekanini cennet eylesin kiyamam esyalarini bile alamamissin aramadilar mi seni

kmysmy

İĞDEnin☆ feriştahı♡
Tepki
2.425
Dunku menum kaptanim
6 ..1 kuru kayisi
8.15 1 domates 1 saltalik yesillik 2 yumurta tereyagda maydonoz
11.00 1 kahve 3_4 kuru uzum
15.00
20181123_153956.jpg

20.00(is cikisi kayinvalideye gidis saati ) 4 yk bulgur 3 catal tavuk kusbasi (yemek patatesliydi sadece 3 catal patatesi yedim )
4 yk yogurt

Su.2.lt
Spor 45 dk normal yuryus is cikisi es kisini beklerken artik ayaklarim agridi hizli yuruyemedim

@igdedali
@Ahu060812

OP
igdedali

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Slm mıllet
Sabah menü 11.00
5 zeytın
3 catal peynır
2 bardak cay
Ara ogun yok
Aksam menü 16.30
Bı tabak ıspanak
3 kasık yogurt
Su 2.5
@igdedali @Ecemavi

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
7 mil ne çitayı nere çıkardınız siz:kriz:

Menüm kızlar
Sabah
Ayakta tırtık peynir meyniri bile kurarken toplarken yedim
Öğlen
Bi kaç hamsi istavrit
(Öğretmenler gününden geldiğimde ustalar yerken sofraya kaynak yaptım
Akşam nihayet oturdum sofraya
Tarhana çorbası
Karnınahar yemeği
Yoğurt
Su az oldu spor amelelik
@kmysmy
Su iç Ahuuuu
Su hayatır hayaat güzeeeeeeeel:165:

Dunku menum kaptanim
6 ..1 kuru kayisi
8.15 1 domates 1 saltalik yesillik 2 yumurta tereyagda maydonoz
11.00 1 kahve 3_4 kuru uzum
15.00 Ekli dosyayı görüntüle 25945
20.00(is cikisi kayinvalideye gidis saati ) 4 yk bulgur 3 catal tavuk kusbasi (yemek patatesliydi sadece 3 catal patatesi yedim )
4 yk yogurt

Su.2.lt
Spor 45 dk normal yuryus is cikisi es kisini beklerken artik ayaklarim agridi hizli yuruyemedim

@igdedali
@Ahu060812
Fotoğraflı menü en bi sevdiğim:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:
yine şahane ki:puan:

Ahahahah nasılda tanımış beni valla çeyrek simit vardı kahvaltıya oturamadığım için öğlene kadar lokma lokma onu bitirdim ayaküstü haha haha
Bah nası da gülüyor:neee:

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
Ahu eviniz tadilatta mi ne zamandan beri canimm

:koptum::koptum::komik::koptum::komik::koptum::komik::koptum::komik::koptum:

:ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya: hey masallahhh ben 29 yasindayim 3.5 yasinda bir kizim var ahu aramizda 6 yas var ama senin cocuklar benim boyuma gelmistir :koptum::komik::koptum::komik::koptum::komik:
Allah canlarina saglik versin genc annelik ilerleyen donemlerde cocuklariyla arkdas gibi oluyo :srnsml:

allah rahmet eylesin canımm cok zor durum :uzgnm: allah mekanini cennet eylesin kiyamam esyalarini bile alamamissin aramadilar mi seni
Canım ev tamı tamına 51 gündür tadilatta ve çoğunlukla ortalama beş ustaya yemek verdin bazen 7 bazen üç kişi oldu ama farketmiyo sayısı telaşı değişmiyı sabah kahvaltı da veriyorum çünkü hep eşimin çalıştığı insanlar sonra üç çoçuğa kahvaltı sonra beslenme sandvichleri derken öğlen bire yemek yetiştir sonra toz toprakla uğraş ustaların peşinde dolan donra akşam yemeği hazırla kalan ustalara yemek sonrası çay ver sonra hepsi gidince evin merdivenlerini batan yerleri temizle bide geçen üstüne kurban kestirdi eş bide onla uğraştım tek başına artık sıyırma aşamasına geldim evim müstakil üç katlı dış cephe pencere çatı vs yaptırdık
2FBDCB07-7B93-4400-93A3-6BB0B8379B23.jpeg
A7DEFF20-7A71-49B2-B2D5-4EBD9A5972F5.jpeg

İlk foto google amcadan biraz bozuk çıkmış evin iskeledi söküldü dün aydınlatma falan çok güzel oldu tam bitsin paylaşırım yeniden

İş yerine gelince irtibat halindeyim en kısa zamanda gelecem diyorum adama tamam diyo bi gidemedim ayıp oldu aslında..ofisin anahtarıda bende duruyo kazağıma karşılık:):)

Şükür çocuklarım büyüdüler evet erken anne olmak güzel..en küçüğüm bire gidiyo bu tadilatta oda araya kaynadı zavallım..Allah cümlemizin çocuğunu annesine babasına ailesine bağışlasın..böyle işte

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385

kaptanım asla cız coz yok dün akşam sadece yemek yerine;2 avuç kadar çerez,çay,muz,1 lokma ekmek arası peynir yedim yani en saçma tuhaf gün dün akşam oldu
3 gündürde sporum gayet düzenli, jillian + bölgesel yapıyorum
yarın yatılı misafirim gelcek belki yarın yapamayabilirim sonra çarşamba oğlum geliyo o varken yapamam

OP
igdedali

igdedali

Tepki
19.308
kaptanım asla cız coz yok dün akşam sadece yemek yerine;2 avuç kadar çerez,çay,muz,1 lokma ekmek arası peynir yedim yani en saçma tuhaf gün dün akşam oldu
3 gündürde sporum gayet düzenli, jillian + bölgesel yapıyorum
yarın yatılı misafirim gelcek belki yarın yapamayabilirim sonra çarşamba oğlum geliyo o varken yapamam
:denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi:

OP
igdedali

igdedali

Tepki
19.308
Canım ev tamı tamına 51 gündür tadilatta ve çoğunlukla ortalama beş ustaya yemek verdin bazen 7 bazen üç kişi oldu ama farketmiyo sayısı telaşı değişmiyı sabah kahvaltı da veriyorum çünkü hep eşimin çalıştığı insanlar sonra üç çoçuğa kahvaltı sonra beslenme sandvichleri derken öğlen bire yemek yetiştir sonra toz toprakla uğraş ustaların peşinde dolan donra akşam yemeği hazırla kalan ustalara yemek sonrası çay ver sonra hepsi gidince evin merdivenlerini batan yerleri temizle bide geçen üstüne kurban kestirdi eş bide onla uğraştım tek başına artık sıyırma aşamasına geldim evim müstakil üç katlı dış cephe pencere çatı vs yaptırdık
Ekli dosyayı görüntüle 25948 Ekli dosyayı görüntüle 25949
İlk foto google amcadan biraz bozuk çıkmış evin iskeledi söküldü dün aydınlatma falan çok güzel oldu tam bitsin paylaşırım yeniden

İş yerine gelince irtibat halindeyim en kısa zamanda gelecem diyorum adama tamam diyo bi gidemedim ayıp oldu aslında..ofisin anahtarıda bende duruyo kazağıma karşılık:):)

Şükür çocuklarım büyüdüler evet erken anne olmak güzel..en küçüğüm bire gidiyo bu tadilatta oda araya kaynadı zavallım..Allah cümlemizin çocuğunu annesine babasına ailesine bağışlasın..böyle işte
Çok güzel olmuş Ahuuu:danscıkiz::danscıkiz::puan:
Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Sağlıkla huzurla oturun inşallah:kaalp::kaalp::kaalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar