Arımaya
Hoş geldın korumaaaa(boy 1.59 )
@Ahu060812 en ıyısı senın ev ya.bınada oturmak akıllı ısı degıl gercekten.gule gule huzurla otur ıns.
Ooooo büyük bir tadilattt amaaa sabrı sonu selametCanım ev tamı tamına 51 gündür tadilatta ve çoğunlukla ortalama beş ustaya yemek verdin bazen 7 bazen üç kişi oldu ama farketmiyo sayısı telaşı değişmiyı sabah kahvaltı da veriyorum çünkü hep eşimin çalıştığı insanlar sonra üç çoçuğa kahvaltı sonra beslenme sandvichleri derken öğlen bire yemek yetiştir sonra toz toprakla uğraş ustaların peşinde dolan donra akşam yemeği hazırla kalan ustalara yemek sonrası çay ver sonra hepsi gidince evin merdivenlerini batan yerleri temizle bide geçen üstüne kurban kestirdi eş bide onla uğraştım tek başına artık sıyırma aşamasına geldim evim müstakil üç katlı dış cephe pencere çatı vs yaptırdık
Ekli dosyayı görüntüle 25948 Ekli dosyayı görüntüle 25949
İlk foto google amcadan biraz bozuk çıkmış evin iskeledi söküldü dün aydınlatma falan çok güzel oldu tam bitsin paylaşırım yeniden
İş yerine gelince irtibat halindeyim en kısa zamanda gelecem diyorum adama tamam diyo bi gidemedim ayıp oldu aslında..ofisin anahtarıda bende duruyo kazağıma karşılık
Şükür çocuklarım büyüdüler evet erken anne olmak güzel..en küçüğüm bire gidiyo bu tadilatta oda araya kaynadı zavallım..Allah cümlemizin çocuğunu annesine babasına ailesine bağışlasın..böyle işte
Ne ayıp anne getirirde yenmez miSabah menü 11.00
3 kasık yulaf ezmesı yarım cay bardagı sut bır tutam dereotu maydanoz 2 yumurta pul bıberlı omlet
5 zeytın
3 catal peynır
2 bardak cay
2 marul
Ara ogun yok
Aksam menü 17.30
5 kasık ıspanak
3 kasık yogurt
Su 2.5
Spor yok malum hafta sonu.esım bı yere gıder dıye bekledm ama gıtmedı.artı aksam annemler geldı surprız.hemde bırsuru cııısss alıp gelmısler ama yemedm cayın yanında yıyımus gıbı 3 4 cerez aldm.
@igdedali @Ecemavi
Senle mortıysek yenmez tabıkıNe ayıp anne getirirde yenmez mi
Anne faktörü çok güzel savuşturulmuş efenimSabah menü 11.00
3 kasık yulaf ezmesı yarım cay bardagı sut bır tutam dereotu maydanoz 2 yumurta pul bıberlı omlet
5 zeytın
3 catal peynır
2 bardak cay
2 marul
Ara ogun yok
Aksam menü 17.30
5 kasık ıspanak
3 kasık yogurt
Su 2.5
Spor yok malum hafta sonu.esım bı yere gıder dıye bekledm ama gıtmedı.artı aksam annemler geldı surprız.hemde bırsuru cııısss alıp gelmısler ama yemedm cayın yanında yıyımus gıbı 3 4 cerez aldm.
@igdedali @Ecemavi
Beğenmedim dengesiz olmuş neyi sevmediğimi kırmızıyla işaretledim@pazar menüm @igdedali
sabah hatta öğlen (14:00)
iki dilim ekmek
tavada domatesli kaşarlı 2 yumurta
peynir
zeytin
4 ceviz +azcıkta bal'a bandım
domates
salatalık
sonrasında
1 nar
1 elma
1 mandalina
5-6 tane susamlı çubuk
spor hafta sonu hiç yapamadım
su 2 litre hatta cumartesi fazlası oldu
cumartesi menüm
sabah
1 dilim ekmek
bol peynir
bol zeytin
domates
salatalık
4 ceviz
öğlen (12:00)
kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
akşam (saatini hatırlamıyorum ama hepsini aynı anda yemedim,ev temizliği,çamasır,camları sildim o arada gide gele ara ara yedim)
1 muz
1 mandalina
ceviz
1 dilim ekmek arası peynir zeytin
en son sütlü nescafe+1 tane eti puf artık yorgunlukta şekerim düştüydü
Saatleri nedir bilemedim tabi akşamki çerez meyve geç saate kalmamışsa sıkıntı yokAkşam uyuya kalmışım yazamadım menümü
Ctesi de mi yazmadım yaa
Ctesi
Sabah
İki dl ekm
Peynir zeytin
Öğlen
Kıymalı melemen
Bi dle km
Akşam
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Ara
Meyve
Duramadıkca leblebi
Pazar
Sabah
Bi haşlanmış yumurta
Avuç içi tost
Pey zey
Öğlen
Bi kaç hamsi bi kaç istavrit
Az salata
Akşam
Tavuklu salata
Ara
Yarım elma
Bi avuç çerez
Su 1,5 anca
Spor inşaat sonrası avm de köpek gibi bebelere kışlık aramaca
Dün kü çerez gece 12 idiSaatleri nedir bilemedim tabi akşamki çerez meyve geç saate kalmamışsa sıkıntı yok
Bugün eliptikte bildirim istiyorum