Ne bilem menüyü okuyunca gözüm döndü yeminleLıstenın en altında yazıyo ya kız.1 saat tempolu yuruyus dıye.ınankı canm bısey ıstmedı yoksa dıyetle alakası yok.sabah yedıgımıde zorla yedm
menuyu gorunce aklın basından gıttı zahıırr.sen yaptın mı sporKız suyun litresini bile hatirliyorum da sporu görmemişim gercekten bilinçaltı demek yok.saymak istedi aha
Yapacağım da küçük cadı uyumamakta direniyormenuyu gorunce aklın basından gıttı zahıırr.sen yaptın mı spor
Yerm o mınık cadıyı bak annesının mortısıne destek oluyo ne guzelYapacağım da küçük cadı uyumamakta direniyor
He ya seninki kac yasinda benim en kucuk 3,5Yerm o mınık cadıyı bak annesının mortısıne destek oluyo ne guzel
Benımkı 1 yas 2 haftalık.kasım 7 2017 dogumlu.He ya seninki kac yasinda benim en kucuk 3,5
Sabahın az olmuş sadece. Bunun dışında akşama yoğurt salata ekleyebilirsin Fatmacım
Cıs coss unutturma menüsü demek@igdedali pazartesi menum
Sabah (08:30)
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
2 ceviz
Öğlen (12:00)
Yeşil mercimek çorbası
Yogurt
Akşam (18:30)
Mantar sote
Borulce salatası (kuru borulce olandan)
Su 2 litre
Spor yok
Oyy kuzum. Allah feraha çıkarsın sıkıntılarınıDunku menum
8.15
1has yumurta 4 zeytin 4 pynr
1 dlm cavdr
11.00 1 kahve
13.15 mantarli tavuk sote 1 kase yogurt
20.00 eve gidince ıspanakli yumurta ve kabakli keten tohumlu yogurt
Su 2lt
Spor 45 dk yuryurs
@igdedali
Igdem bu hafta duzenli olamadim is yerinde ve evde bazi can skcı seyler yasiyorum.bu hafta 4 oluyo aglaya aglaya uyumam ama toparlicam kendimi
Toparlicam
Evet demiştim hatırladım daha küçükmüş ama zaman cabuk geçiyorBenımkı 1 yas 2 haftalık.kasım 7 2017 dogumlu.
Aynen oyle boyle gecıyo ve bız yaslanıyorz onlar buyuyo ısteEvet demiştim hatırladım daha küçükmüş ama zaman cabuk geçiyor
Kuzu bende senin için aynı şeyleri düşğndüm bende aynı şekilde iyi bi morti olamadım beklenmedik işler çıktı gel haftaya devam edelim en iyisi@Ahu060812 iyi bir morti olamadim ahu cok uzgunum ya ilgilenemedim seninle canim
oooo kuzu harikasın ya maşallah. Evet puanlamada bi eksiklik var bencede.ama nasıl bi düzenleme yapılabilir bilemedim20 dk eliptik ısınmak için: 80
Leg Extension 30 : 2
Leg Curl 30 tekrar: 2
Lat Pulldown 30 tekrar :2
Pec Deck Fly 30 tekrar:2
Triceps Pull Down 30 tekrar: 2
Leg Press 30 tekrar:2
Leg Adduction 30 tekrar:2
Leg Abduction30 tekrar:2
Calf raises30 tekrar: 2
yan mekik 60 tekrar: 4
düz mekik 60 tekrar: 4
twister 100 tekrar :6
HYPER EXTENSİON:60: 4
Lunge 30:2
Lateral raise: 30: 2
İki tur yapıyorum bunları.
Toplam: 236 point diyor bence çok saçma. Çektiğim eziyete karşılık puan az. Ben mi yanlış hesapladım acaba
@23Zeyno
Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi günlerine ekleyebiliriz kuzum
Bunlar ağırlıksız bölgesel puanı bence. Ama misal lunge 20 kg ile yapıyorum.oooo kuzu harikasın ya maşallah. Evet puanlamada bi eksiklik var bencede.ama nasıl bi düzenleme yapılabilir bilemedim
Oha lan naptın onlar için ayrı bi kategori açılmalı ozaman ağırlıklı egzersiz 3 katına yada iki katına çıkarılmalıBunlar ağırlıksız bölgesel puanı bence. Ama misal lunge 20 kg ile yapıyorum.
Diğer hareketlerin çoğunu 35 kg ile çalışıyorum... Yarım mekik yaparken 20 kg ağırlık alıyorum
Ye biraz bak son gün accik ye dünde hiçbirşey yememissinAynen oyle boyle gecıyo ve bız yaslanıyorz onlar buyuyo ıste
Regl 2 gun once geldı yaa canımı sıktı.bu durumda hıc yemem artıkYe biraz bak son gün accik ye dünde hiçbirşey yememissin