Boy kactıselam arkadaslar.
geri döndümmm.sarın sarmalayın beni.
ayrılırken 75.8
bugün 79
fark 3.2
işin sırrı bolll bolll cennet hurması yedim o yediğim hurmalar beni fena tırmalarrrrrr....
Ya bu mesajın altına kilo bildirmek istemiyorum ama mecbur korkunun ecele faydası yok +2.3 bekledim bekledim sonuç değişmedi regl gelmediŞimdi işim var. Sonuç listelerini paylaşıp çıkmam gerekebilir.
Ve geldiğimde size uzuuun uzuun analizler kasıyor olacağım. Çünkü vaziyet iyi değil. Acilen silkelenmemiz gerekiyor. Yüzdemiz berbat.
Ve çok kızdım çok. Neyse konuşuruz
@Ahu060812
@begüm75
@kmysmy
@Arımaya
@kelebekolacam
Ya bu mesajın altına kilo bildirmek istemiyorum ama mecbur korkunun ecele faydası yok +2.3 bekledim bekledim sonuç değişmedi regl gelmedi
Geçen hafta 74
Bu hafta 76.3
Fark +2.3
Yüzde bi hesapladım ama inanamadım sen hesapla bacım üç müç bişeyler yazdı :.(
ahh iğdem spor mümkün değil,oğlum geliyo,kv+kp+annem+babamBugünki menüleri akşam yorumlayamazsam yarın yorumlarım. Çünkü evdeki pc çoğu kez donuyor. Giremiyorum. Kardeşimin tableti bende. Dokunmatik becerebilirsem oradan girerim.
Menü bildirimi için son saatin aynı gün bitmeden 00:00 olduğunu tekrar tekrar hatırlatıyorum.
O saatten sonra gelen menüleri yorumlamıyorum. Zaten kurala riayet eden iki arkadaşımız @Arımaya ve @kmysmy 'a ayrıca teşekkür ediyorum.
Bu hafta tek lokma cıs, yedim, kaçtı, spor yapamadım, uyumuşum, su içemedim vs hiçbir mazeret kabul etmiyorum.
2 gün menü bildirmeyen arkadaşı hükümsüzlere ya da izne göndermiyorum fakat kendi sorumluluğumuzu da unutmamız gibi bir sonuç doğuruyor.
Listede olmanın şartları ilk sayfada yazıyor. Geçerli mazereti olan her yoldan ulaşabilir. Ona sözüm yok.
Berbat bir hafta geçirmişiz. Evet takım geneli regl bekliyor vs ama bu kadar artıyı kabul edemiyorum. Listedeki arkadaşlar için sağlık problemi vs hariç sporsuzluğu kabul etmiyorum. Yapan arkadaşlarınızın da bir evi, çoluk çocuğu ve dünya kadar işi olduğunu unutmayınız
Simaycım senle konuşamadık bir türlü. Bugün mutlaka iletişime geçelim olur mu?
@Ahu060812
@begüm75
Kesinlikle bu hafta artı veya sabit olmasın. 7 günün 7'sinde de eksiksiz menü ve spor gelecek.
@kelebekolacam tekrardan hoşgeldin daktırım. Artı facia evet ama hallederiz. Senden de daha fazla ktılım ve menü spor bildirimlerini eksiksiz bekliyorum.
Neden bu kadar sinirlendimin cevabını görmek isteyenler paylaşım alanından yüzdemize bakabilirler. Buraya veya kafeye paylaşamadım.
Yahu bugün ue birşey olmaz
yedım ya yufkayla bıtter var ıste daha ne olsn mortıngen.bu haftada 1 kılonun altına dusmek yok ona gore.ekmek yıyeyım deme sakın kestık bıttı gıttı.Yahu bugün ue birşey olmaz
Az olmuş. İştahsızım demiştin aman dikkat et kuzum hasta olma
@igdedali sali menum
Sabah (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
2 ceviz
Oglen(12:00)
Sebze çorbası
Et doner
Akşam (19:00)
1 elma
1 Mandalina
2 kupa sütlü nescafe
Su 2 litre
Spor yok
Sali menusu
8.15 3 dlm peynir 4 zeytin yarim dilim cvdar 1 yesilcay
11.30 1 kahve 3.4 kuru uzum
16.00 bir rendelenmis kabak ustune keten tohumu ve yogurt
19.45 eve gelis ve sutlu turk kahvesi 1 kuru kayisi
Su.2.5 lt
Spor 30dk yuryus
Menu bos farkindayim ama canim hic bise istemedi
@igdedali
Sabah menü 11.00
2 yumurta 1 tutam dereotu pul bıberlı omlet
Cok az yufka ekmek
3 zeytın
4 catal peynır
2 bardak cay
Ara ogun 15.00
1 mandalın
1 kucuk kare bıtter cıkolata malum regl oldugu ıcın dayanamdm
Aksam menü 18.00
@igdedali carsamba menüm
Sabah (09:00)
1.5 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
2 ceviz
Oglen (12:00)
Bulgur pilavi
Nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Aksam (19:30)
1 elma
1 muz
1 kupa sutlu nescafe
Su 2 litre
Spor yok
Çok atıştırmalı olmuş Simay. Leptine müsaade et de işini yapsınBugunku menum
05.00 1 kuru kayisi bolca su
(05.30 15 dk leslie )
(6.00 da tartılma )
8.15 chiali keten tohumlu yulafli tarcinli kuru uzumlu sut karisimi hazirladim kendime 400 ml kadar sute (hepsini yemedim birazi aksama isten cikmadan)
11.00 kahve
13.15 ıspanakli yumurta 1 tatli kasigi kadar tereyaginda.. 1 kase yogurt icine brokoli haslama .. 1 dlm cavdar
16.00 1 muz .3 fındık
17.40 sabahtan kalan karısım
20.00 (kv ye geliş )
3yk kadar pirsa yemegi
@igdedali
Igdem canim kaptanim anlayısın icin cok teşekkur ederim .. cok zor bir hafta geçirdim ama son gunler telafi etmeye calistım
Elimden geleni yapmaya calisacagim bugun is yerine goturecegim yemekleri dun aksamda hazirladim zamani aldı baya ama yapacak bise yok bazen zor oluyo yarin ton balik goturecem is yerine o rahat oluyo
Aç bırakma kendini bebeamBugünkü menüm
Sabah
Az melemen
Bi kaç çatal tavada yumurta
Pey Zey
Akşam
yemek ısıtırken tadına baktım
Yoğurt
Su 1.5
Spor henüz fırsat bulamadım ama yapmadan yatmıycam
@igdedali mesajonı yeni okuyabildim bugünden itibaren 00.00 ı geçirmeden menğ bildircem söz