Aaaaaaaaaaaa@igdedali tamam kaptan 2 gun kabak detoxsu yapıcam 2 gunde 1 kılo gıder mı sence
Aaaaaaaaaaaa@igdedali tamam kaptan 2 gun kabak detoxsu yapıcam 2 gunde 1 kılo gıder mı sence
Aklin yolu birGiderse de gitmesin Fatmam. Detoksa ihtiyacımız yok. 58 leri görsek yeter. 2 günde giden 2 günde geliyor. Sen duraklamada değilsin ki neden detoks?
Az bi yolumuz kaldı
Yaşlandıkça demekAbla sen pusuda bekliyon di mi
Eskiden ne centilmendin ya
Döv onu benden izin sanaseni kandırmasın tatlı diliyle
Abooooo bırılerı pusuda yatıyormus ya laa.ne gezıyon sen burda sabah sabah kac gıt uyu yuruAaaaaaaaaaaa
Ayyy teveccühünüz efendimBırak ya siz mi yaşlısınız
Cebinizden çıkarırsınız biz gibi 10 taneyi
Uyuyamam ne uymasi bizim uyku anca 7kadar ama yürürümAbooooo bırılerı pusuda yatıyormus ya laa.ne gezıyon sen burda sabah sabah kac gıt uyu yuru
Bu hafta mezunıyet ıstıyorm ve ıyı bı dereceyle bıtıreym dedm kaptan.ama detox da yapsam toplamda 1 kılo anca olur veya olmaz cunku regl 3 gundur sokuldu.carsambaya sıskınlık gıder mı bılmıyorm o yızden seyy ettıydmGiderse de gitmesin Fatmam. Detoksa ihtiyacımız yok. 58 leri görsek yeter. 2 günde giden 2 günde geliyor. Sen duraklamada değilsin ki neden detoks?
Az bi yolumuz kaldı
Bende diyom tamam başladım diyo sonra işte sonrası yok
Delirtiyor beni ablası
80 olup mu gelecen dedik 79 oldu
90 olup gelir diye korkuyorum
Ben 3 mil leslıe yaptım bıle bı de 3 mıl ogle sonu yaparm oohh al sana 6 milUyuyamam ne uymasi bizim uyku anca 7kadar ama yürürüm
Gider bence.Bu hafta mezunıyet ıstıyorm ve ıyı bı dereceyle bıtıreym dedm kaptan.ama detox da yapsam toplamda 1 kılo anca olur veya olmaz cunku regl 3 gundur sokuldu.carsambaya sıskınlık gıder mı bılmıyorm o yızden seyy ettıydm
Emzırdıgım ıcın bı tutamdan fazlası yasak kapttiiinnnGider bence.
Öğünlerde öğün aralarında maydanoz ye bol bol. Ödem mödem kalmaz
Ins gıder ya 58 le mezun olayım mıs gıbıGider bence.
Öğünlerde öğün aralarında maydanoz ye bol bol. Ödem mödem kalmaz