işte bu tabloyu gördükçe utanıyorum iğde yaaa@Ahu060812 Geçen haftanın artısı tam olarak temizlenmemiş. Regle bağlıyorum bu sebeple dırdır etmeyecem
@begüm75 begüşüm konuştuk hallettik di mi artık biraz gaza basma vaktidir. Akşamları içinden çıkan canavarı yeşillikle çiçekle kandıralım
@kmysmy Simaycım istikrarlı bir şekilde devam. 60 lar çok yakıştı. Birer ikişer atlayalım
@Arımaya Eceyle mortilik yaradı sanki he. Haftaya bir 57 'ti ucundan görüp mezun olsak şahane olur be
@kelebekolacam daktırım senin de beklediğimden azdı ama olsundu sonuçta eliptiğimiz var artık
Her birinizin emeğine sağlık
Tebrik ediyorum
Sen daha konuşuyon mu
Haftaya şu tabloya katkım olsun diyeceğine
Sabah menü 11
2 yumurta az dereotu pulbıberle omlet
3 zeytın
4 catal peynır
5 marul
Ara ogun 15.00
Bı bardal tarcınlı sut
2 ısırık elmalı kurabıye(carsamaba dıye yedm)
16.00 bı turk kahvesı 1 cevız
Aksam menü 17.00
Sebze corbası
2 kucuk parca brokolı
Su 2.5
Spor 3 mil leslıe
@igdedali @Ecemavi @furkanlipek45
Heee mezun olayım da rahatla demı yok anam babam mezun olmadm ıpek aklımı celdı bu haftada devam ıns.Hiiiii sen mezun olmadın mı geçmiş yapayım bi beni yenmeye doyamadın yada alışkanlık yaptım
Mortim cok tebrik ediyorum seni
İyi o vakit bunu sen.istedin yenerek mortilik jubilemizi yapacagimHeee mezun olayım da rahatla demı yok anam babam mezun olmadm ıpek aklımı celdı bu haftada devam ıns.
Var mısın 1 kılo vermeye ben varm gardasİyi o vakit bunu sen.istedin yenerek mortilik jubilemizi yapacagim
tabiki kardeism pasta getirmis yemedimVar mısın 1 kılo vermeye ben varm gardas
Aaaaa ne kadar ayıp bı daha mı gelecek yenmez mı pasta yaaa olmadı bak bu sımdıtabiki kardeism pasta getirmis yemedim
Yerrimmm o suratıı