evet gelemedin ama olsun biz ensemizde her daim seni hissediyozHelal be sanaaa
Bu hafta hiç ilgilenemedim feriştahlarla
evet gelemedin ama olsun biz ensemizde her daim seni hissediyozHelal be sanaaa
Bu hafta hiç ilgilenemedim feriştahlarla
☆4. Grup 11. Etap☆
Ahu060812(74,4///%)
Begum75(60,3///%)
kmysmy(69.6///%)
Kelebekolcam(77.4///%
4. Grup Ortalaması: %
geçen hafta:60,3
bu hafta:60,1
bu hafta çok azmettim,ne tatlıları geri çevirdim ama hiçbirine değmedi,hafta sonu 59 küsürleri görmüştüm bugün bu rakamı görünce şok oldum
iğde bana izin ver bu sefer çok ciddiyim moralim çok bozuldu
evet yumurtalı ekmek kızartmaydıVazgeçmek değil begüş
Şunu düşünelim
2 tane yumurtalı ekmeğin vardı
Onlar kızartma mıydı?
Bisküvin vardı çayın yanına
Şimdi bunlar 70-80 li kilolarda pey değiştirmez sonucu. Ama sen kilolarda bi kadını durdurur, yavaşlatır
Begüm yoruldun biliyoruz ama gidersen ipin ucu kaçmaz mıevet yumurtalı ekmek kızartmaydı
3 bisküvim vardı
ama iki gündür 40 dk eliptik yaptım dün akşam sadece yumurtalı pırasa yedim,yani onları eritmişimdir
baya baya umudum vardı
tabi hafta sonu geç tartılıyorum onunda etkisi oluyor ama yinede olsun,üzüldüm
Hadi Yasemin zincirleri kırdın 61 olmazsan laz birlik olup kalbini kırarız ona göreben artık yapabileceğime inandım zira regl olmak üzereyim ve wc ye çıkamadım artı da değilim bu bi mucize benim için.spor işe yaradı bu hafta sadece 1 kere yapamadım her akşam düzenli eliptik yapıyorum diyetide sıkı tutunca daha iyi olacak.
kaçmıycak ahu kaçmamalı yoksa yerleşcek bu 6 lar banaBegüm yoruldun biliyoruz ama gidersen ipin ucu kaçmaz mı
ben artık yapabileceğime inandım zira regl olmak üzereyim ve wc ye çıkamadım artı da değilim bu bi mucize benim için.spor işe yaradı bu hafta sadece 1 kere yapamadım her akşam düzenli eliptik yapıyorum diyetide sıkı tutunca daha iyi olacak.