....Ecrinnn´in Zayıflama Günlügü....

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
hanımlar bende tekrar basladım diyete internetten bi karısım buldum evde basit yapılan 15 gün devam edip 7 gün ara veriliyor sonra tekrar 15 gün devam. karışımda maydanozdan olusuyor.
16 adet maydanoz sapı
2 corba kasığı limon
yarım su bardagı su

bunların hepsini mutfak robotunda 1 dk boyunca calıtırın. eger tanelerı kalıyorsa süzgecden gecirin.

ben kendim bugün başladım tadı okadar kötü degıl zaten yarım bardak oldugu ıcın bi dikişte bitiyor. ayriyetten internette bi video buldum karın bölgesini eriticek ona basladım anlıcanız bende coook kararlıyım baya bi kilo vermem lazım hamile kalmak istiyorum kilolu cok zor olur dıyorlar

benide aranıza alırmısınız????

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ecrinn yanlis yazmisim 60 olsa yeticek bana:D
zileycim aliriz tabikide umarim sende ulasirsin istedigin kiloya

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lilavcım bende ilk etapta 60 olmak istiyorum daha sonrada inş 55 60 olmam için 4 kilo vermem lazım off

bende ilk etapta 60 olsam öpüpp alnıma koyucamm:D ama benim 60 olmak için 10 hedefim olan 53 e inmek için de toplam 17 kg vermem lazım
Bu arada ecrinn ziley sizler kac kilosunuz?

ben 70 kg yum cnm suan. boy 164.ama armut tipli oldugumdan 80 duruyorum sanırım:bitter:
ecrinn yanlis yazmisim 60 olsa yeticek bana:D
zileycim aliriz tabikide umarim sende ulasirsin istedigin kiloya
ii o zaman:D:D
hanımlar bende tekrar basladım diyete internetten bi karısım buldum evde basit yapılan 15 gün devam edip 7 gün ara veriliyor sonra tekrar 15 gün devam. karışımda maydanozdan olusuyor.
16 adet maydanoz sapı
2 corba kasığı limon
yarım su bardagı su

bunların hepsini mutfak robotunda 1 dk boyunca calıtırın. eger tanelerı kalıyorsa süzgecden gecirin.

ben kendim bugün başladım tadı okadar kötü degıl zaten yarım bardak oldugu ıcın bi dikişte bitiyor. ayriyetten internette bi video buldum karın bölgesini eriticek ona basladım anlıcanız bende coook kararlıyım baya bi kilo vermem lazım hamile kalmak istiyorum kilolu cok zor olur dıyorlar

benide aranıza alırmısınız????

cnm ben bu kürü bi kac gün yaptımm.. ama süzün demiodu. maydonozlarr kaldı içinde. o nedenle cok midem bulandı devam edemedim.. tek limon suyu içsek olmaz mı yaa:D

evett kilolu hamile kalma sakınn. ben kaldımm. 53 ten 64 e cıktım. tam diyete basladım hamile kaldım. ilk 5 ay almadım hatta 62 kilo oldum. son 4 ay 18 kg aldım. doguma gi.rdigimde suratımm balon gibiydi o gün 83 kg cıktım tartıda. nefesi müsait bi yerimnden bile alamıyodum:D dogumdan hemen sonra 13 kg verdim. 70 kg da yapıstım kaldımm. fazlalık 6 kg daha elendi üstüne.. zayıfla bi güzel sonra hamile kal. hem bebekk hem acemilikk hemd kilolar baya bunalım yapıyo insanı:D

hosgeldinn bu arada cnmm hedefimize ulasalım hep beraber insallah

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarr. bi giremedim dogru dürüst yaff..

dün öglenn : tavuk döner yedim ben ayranla birlikte. -kizgin
sonra yetmedi bide fanta içtim.:zopa:

bunları haftasonu rehavetine veriyorum. bi daha yapmıcamm sözz:bitter:

aksam : 4 yk domatesli makarna
2 yk semizotu yemegi
1 yk yogurt

gece :karpuzz

ayyy tüm gün yediklerimm 1500 kcal asmıs mıdır yaa.. allah ım neler yemişimm ben yaaaaa-kizgin:bitter:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
ecrin ben suan 48 bedendeyım üstten L beden oluyor ama alt kısım göbek kısmı cok fena yaa :(((

hosbulduk canım bu arada

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin ben suan 48 bedendeyım üstten L beden oluyor ama alt kısım göbek kısmı cok fena yaa :(((

hosbulduk canım bu arada

bende üste razıyım da benim göbek de hala 5 aylık hamile gibi valla. içerden tekme atsa sasırmıcam:D popom da ona keza. ailede tek sisman benim su an. neyse motivasyon düsürmek yok vericezzz

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ben geldim hanimlar:heyo:
dün mangala davetliydik sanirim ipin ucunu kacirdim azcik-kizgin
Birde yetmedi kendim yaptihim kekten yedim bir dilim:bitter:
Arkadas sohbet eglence cok olunca dayamadim ama bugün yine diyete devam arada kacamaklik olabilir degilmi-ayse
Bu sabah bir dilim peynir ve bir adet domates iki dilim ekmek bir yumurtadan omlet.
Ara ögün bir seftali
Birazdanda karnibahar yemegi yapicam.
aksamada allah kerim:tskler:
Bu arada ben evde spor yapamiyorum s1k1l1yorum vaktim olucak takicam mp3ü yürücem dag bayir:esse:

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
afiyet olsunn lilavcımmm:D
ben hafta sonlarını diyetten saymıyorum zaten:D tabi az yiyorum ama herseyden yiyiyorumm..

bugün iice zıbıttım denizz meniz derken. ama cok yüzdümm debelendim heralde yakmısımdırr.

sabahh ayrıcaa 500 gr eksik cıktım:D cok bişi degill gerci insan bi haftada 500 gr verir mi hiçç bari 1 kg olaydı ama neyse kacamaklara saydım kalanını.. insallah artarakk devam eder.. kendimi tebrik ediyim yinede.. simdi bi sonraki pazartesi tartılcam artık..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Kahvaltimi ettim birazdan bir saatlik yürüyüse cikicam.
Karnibahar yemegi yapicam öglene aksamada sanirim bir corba yaparim.

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
afiyett olsunnn lilavım yürü bakalımm.. bende yürücem az sonraa. ayyy kızımm cıgırıyo yinee.. cıktımmm

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ecrinnn bana cok kötü kiz:bitter:
Arkadasimda yine cok yedim yok ben artik misafir gezmeleri yapmicam:bitter:

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Su an sana cok kotu kizdim-kizgin yok bi daha zibitmak.. Zararli seyler yemiyoruz. Zayiflamak icin degil saglikli olmak icin.. Kendini boyle kandirirsan diyet degil gibi geliyo:D

Neyse cnm saka bi yana yemisin artik afiyet olsun ne diyelim:deli: yarinn telafi et.. Bende menu mu yazamadim hic yarin yazayim

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
bende sıcaklardan dolayı pek bişi yiyemiyorum canım istemiyor bol bol karpuz yiyorum ama sporu bıraktım 3 gündür ufffff sabah uyandıgımızda ahhh şu kılolar gitse ne güzel olur yaaaaaaaaaaa

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Kızlar nasıl gidiyor maraton bakalım:esse:
Bence haftalık tartılıp yeni bir konu açıp sonuçları bizlerede duyurun.Mesela Cuma günleri tartılma günü olsun,1 hafta sonunda kim ne kadar vermiş bizde görelim ama değilmi?
Burası paylaşım olsun,yeni açacağınız konuda da sonuçları görmüş olalım,iyi olmazmı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar