Günaydın ecrinnncimm şu et konusunda ben de çok sıkıntı yaşıyordum bir türlü başaramıyordum eti yumuşak olarak pişirmeyi (önceden marine falan ne yaparsam yapıyım) ama sonunda çözümü buldum , düdüklü tencere. Her ne türde olursa olsun kuş başı ,pirzola ,bonfile önce düdüklü tencerede pişiriyorum kısa süreliğine sonra biraz tavada , böyle dene bak görüceksin farkı.
Kola aşkına dur diyemiyorsan zero'sundan iç bari kuzum cidden
çok fazla kalorili kola.En az yarım saat stepper ile merdiven çıkmak demek nerdeyse :iyyyy:
Kızlar cep telefonumda kalori takibi diye bi uygulama var.
Ordan yediklerimin listesini tutuyorum kalorileri de hesaplıyorum.
Epey frenliyor beni.Birşey yiyeceğim zaman aman listem kabaracak psikolojisiyle frenliyorum kendimi
yok canım ben kendi diyetimi uyguluyorumAyyy ne guzell.. Ben herseyi netten bulmak zorunda kaliyorumm:bitter:
Hepinize afiyet olsun kizlarrr. Bi tek cenimo cok az yemiss kushan diyetini sen mi yapiyorsun cnm yoksa?
Benim de aksam yemegim 2 cordon blue , peynirli salata,2 yk domatesli bulgur pilavi. Bide 200 luk kola:bitter:
Arada bi kusburnu bide cay sekersizz..
Yarin kayinpederimin senesi buralarda degilim o sebeple. Aksam listemi yazarim. Optum hepinizi
Ecrinnn bende kilo aldim yaaaa:bitter:
bazen birakiyorum sonra toparliyamiyorum
simdiden tezi yok yine basliyim
DeNizii dusunn babuss..ben plajda cok utandimm.hergun cesmede kalsam 1 aya tig gibi olurumm.secmece gelmisler mubarek bi tane mi tombik olmaz plajda sokakta:deli: