....Ecrinnn´in Zayıflama Günlügü....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sabah kahvaltım:
Kepekli ekmek arasına biber,marul,peynirli sandviç
Öğle:
Yarım kepçe çorba
3-4 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
2 tatlı kaşığı vanilyalı dondurma

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar cep telefonumda kalori takibi diye bi uygulama var.
Ordan yediklerimin listesini tutuyorum kalorileri de hesaplıyorum.
Epey frenliyor beni.Birşey yiyeceğim zaman aman listem kabaracak psikolojisiyle frenliyorum kendimi :D

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Günaydın ecrinnncimm şu et konusunda ben de çok sıkıntı yaşıyordum bir türlü başaramıyordum eti yumuşak olarak pişirmeyi (önceden marine falan ne yaparsam yapıyım) ama sonunda çözümü buldum , düdüklü tencere. Her ne türde olursa olsun kuş başı ,pirzola ,bonfile önce düdüklü tencerede pişiriyorum kısa süreliğine sonra biraz tavada , böyle dene bak görüceksin farkı. :eek:

Kola aşkına dur diyemiyorsan zero'sundan iç bari kuzum cidden
çok fazla kalorili kola.En az yarım saat stepper ile merdiven çıkmak demek nerdeyse :iyyyy:

Zero iciyorum cnm zaten. Duduklu kullanamiyorum ben korkuyorum:deli: ama bigun yanimda biri varken deniyimm. Hepp kayiss gibi oluyo

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kızlar cep telefonumda kalori takibi diye bi uygulama var.
Ordan yediklerimin listesini tutuyorum kalorileri de hesaplıyorum.
Epey frenliyor beni.Birşey yiyeceğim zaman aman listem kabaracak psikolojisiyle frenliyorum kendimi :D

Ayyy ne guzell.. Ben herseyi netten bulmak zorunda kaliyorumm:bitter:

Hepinize afiyet olsun kizlarrr. Bi tek cenimo cok az yemiss kushan diyetini sen mi yapiyorsun cnm yoksa?

Benim de aksam yemegim 2 cordon blue , peynirli salata,2 yk domatesli bulgur pilavi. Bide 200 luk kola:bitter:

Arada bi kusburnu bide cay sekersizz..

Yarin kayinpederimin senesi buralarda degilim o sebeple. Aksam listemi yazarim. Optum hepinizi

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
Ayyy ne guzell.. Ben herseyi netten bulmak zorunda kaliyorumm:bitter:

Hepinize afiyet olsun kizlarrr. Bi tek cenimo cok az yemiss kushan diyetini sen mi yapiyorsun cnm yoksa?

Benim de aksam yemegim 2 cordon blue , peynirli salata,2 yk domatesli bulgur pilavi. Bide 200 luk kola:bitter:

Arada bi kusburnu bide cay sekersizz..

Yarin kayinpederimin senesi buralarda degilim o sebeple. Aksam listemi yazarim. Optum hepinizi
yok canım ben kendi diyetimi uyguluyorum:)

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlarrrr.. Yarin tarti gunuu. Dun sabah kahvalti edemedm. Mezarlik ziyareti lokma vs derken. Oglen 7 tane yaprak sarma 2 tane biber dolmasi yedim. Sonra da 5 tane lokma. Kilo aldiysam sasirmicam yani.
Aksam 1 dilim ekmek 1 dilim peynir. Sonra 3-5 dilim karpuz. 1 tane de kucuk haslanmis misir. Misir da cok kalori varmis. Ama toplama bakinca cokkalori almamis gibiyim aslinda yagf..

Bugun sabah 1 rafadan yumurta
2 dilim ekmek
2yk domatesli acibiber kavurma
1 dilim peynir

Ara yok henuz

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Cerenimo supersin cnmm. Az kiloyu vermek daha zordur ama masallahin var.

Ben de tartildim. 69.2 ciktim. Yani gecen haftadan bu yana sadece 200 gr vermisim. Topigi actigimdan beri de 2 kg. Ama cok kacamak yaptim yaa .biri beni durdursun yahu.:bitter:

Jillian a tekrar basliyorum bugun. Et kesiklerim iyice gecti. Zaten bi daha da kesersem bende bi sorun var dicem.

Dun oglen yagsiz ispanakli kucuk bi gozleme yedim :deli: sekersiz cay ictim bi kac tane.
Aksam da 2 kucuk dolma ve 2 yk taze fasulye yedim. Bi zaman sonra da 2-3 dilim karpuz.dun mehmet oz u dinledim bol bol karpuz yiyin dedi. Birileri de yemeyin diyo. Kimi dinlesek bilemedim..

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
DeNizii dusunn babuss..ben plajda cok utandimm.hergun cesmede kalsam 1 aya tig gibi olurumm.secmece gelmisler mubarek bi tane mi tombik olmaz plajda sokakta:deli:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ecrinnn bende kilo aldim yaaaa:bitter:
bazen birakiyorum sonra toparliyamiyorum
simdiden tezi yok yine basliyim:vecihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ecrinnn bende kilo aldim yaaaa:bitter:
bazen birakiyorum sonra toparliyamiyorum
simdiden tezi yok yine basliyim:vecihi:

Ay işte aynı ben ya...
Birlikte başlayalım yarın...

DeNizii dusunn babuss..ben plajda cok utandimm.hergun cesmede kalsam 1 aya tig gibi olurumm.secmece gelmisler mubarek bi tane mi tombik olmaz plajda sokakta:deli:

Bende motivasyon sorunu var ecrin ya. Ben iradeliyim aslında, yemicem dersem yemem.
Daha önceki senelerde 2 ayda 15 kilo vermişliğim var… kafaya takayım yeter ki.
Ama bi türlü motive olamıyorum, o da bırakıp bırakıp yeniden başlamama, uzun süreli diyet tutamamama sebep oluyo.

Mesela ben bi 15 gün sürdürsem 2 de kilo versem kimse beni tutamaz…

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Lilavvvv sen zati kacaksin gozumden kacmiyo:deli: cok yiyince kizmayalim die hic ugramiyosun dimiii:gıdık:

Kizzzz babusss 2 ayda nasi verdin 15 kg bi de bakimm.. Bende de iradesizlik var.iki gunumden biri kacamakk.. :deli:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
bende kilolardan kaçamayanlardanım.hamile kalmak istiyorum azcık kilo verim diyorum bi türlü başlayamıyorum kızlar napsamki yaa bebek yapcam ben zayıflamam lazım en kısa sürede.:bitter::bitter::bitter::aglayan:

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyy moralimmcok bozuk kizlarr.. 1 kg veriyorum 1 kg aliyorum geriye. Dunn plajda da cok moralim bozuldu cunku ailein en genci benim en siskosu da benim. Yanimdaki en gencc gorumcem 39 yasindaa tiril tirill bikiniylee dolanirken digerleri daha yaslii soylemiyorum bilee benn mayomla gobegimi saklamaya calisyodum. Kiloylaa ilgili konusurkenn elimdekin daha hizli yedigimi farkettim. Ne yapicam bilmiyorum. Diyetisyenin listesini mi uygulamaya basliyim dicem ama o kadar yemek hazirlayamam kendime her ogun. Kendime gore bi diyet mi bulup yapsam. En kolayi ac kalmak onumuz de ramazan zaten ama ac kalarak da ****bolizma yavasliyomus.

Cerenimo nasil zayifliyodu yaa ekmek mi yemiyodu. Sabah da yemiyosun ceenimo? 40 dk da egzersiz demisti ama baska bisi var miydi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar