....Ecrinnn´in Zayıflama Günlügü....

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Dun iftar
1 kase tarhana corbasi
1 sk barbunya
1 sk pilav
Bol borulce salatasi
1 dilim pide

Gece dondurma yedimm:bitter:

Sahur da bir domatesli peynirli tost

Lilimmm kan sekerine hakim olmak ne mumkunn. Gunboyu ac kalinca yemek yemeye engel olunmuyo-kizgin

Lilavv bende vermek istiyorummm ama istiyorumm sadece veremiyorum:(

Sabah tartildim 69.3 geldim. En son 69.2 idim. Ama acaba aksam ustu mu tartilmak lazim die dusundum hani sahurda yiyiyoruz ya o acidan:deli:

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
Dun iftar
1 kase tarhana corbasi
1 sk barbunya
1 sk pilav
Bol borulce salatasi
1 dilim pide

Gece dondurma yedimm:bitter:

Sahur da bir domatesli peynirli tost

Lilimmm kan sekerine hakim olmak ne mumkunn. Gunboyu ac kalinca yemek yemeye engel olunmuyo-kizgin

Lilavv bende vermek istiyorummm ama istiyorumm sadece veremiyorum:(

Sabah tartildim 69.3 geldim. En son 69.2 idim. Ama acaba aksam ustu mu tartilmak lazim die dusundum hani sahurda yiyiyoruz ya o acidan:deli:

evet akşam üstü iftara yakın tartılıyorum baya düşük gösteriyo:)

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Dukan diyeti yapmamak icin direnmekteyimm. Su bayram bi gecsin de kaldigimm yerden devam:1:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
bende ramazan dolayısı ile spor ve diyete ara verdim.inşallah eylülün ortasında tekrar yürüyüş ve diyete başlıcam,şuanki kilom 64,bakalım kışa kadar 62 olabileyecekmiyim,birde sıkılaşmak istiyorum.şuan 40 beden çok bol geliyor,ama bende basen var istesemde 38 giyemem.sporla daralmak mümkün denedim ve başardım,hepimize kolay gelsin kızlar

A

AmeLya

Misafir
Selam bayanlar. baya hararetli bi sekilde rejimler yapiliyor bakiyorumda :)

öncelikle herkezin bayrami mübarek olsun.

bende 3 haftadir dr.atkins diyetini yapiyorum ve 8 kilo verdim.
ramazan dolayisiyla ara sira kacirdim tabi yoksa 10 kiloyu tamamlardim herhalde hihihi

tartilma konusuna gelince, bana sabahlari tuvalete gitdikden sonra cirilciplak tartilmam önerildi :elif: bütün gün su iciyoruz ayakdayiz yedigimizde oluyor o yüzden aksamlari tartinin yanlis gösterecegini duydum.

birde karpuz konusunu okumustum, karpuzu bende uzun süre sivi niyetine bol bol yerdim ama bu diyet sayesinde tanistigim bi sitede baktim 100 g karpuzda 8,2g seker var (bi küp seker 3 gram). seker karbonhidrat demek oluyor, karbonhidratda aksamlari tüketildiginde genelde kilo yapiyor.

herkeze basarilar diliyorum :heyo::heyo:

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selammm kizlarrr.. Bayramm bitti kaldigimiz yerdenn devamm. Dukan diyeti denemekteyiz. Atak evresi birinci gun..

Yagsiz sutten 1 fincan nescafe
Kizimdan kalann minnak yumurtanin beyazi

Az sonra 2 yumurtadann yagsiz omlet yapicam. :elif:

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Atakk 5 gun surecek. Dukan amca bana aralik 15 te 55 kiloya inebilecegimi soyluyor. Ama makarnasiz ekmeksiz nasil gecer gunler bilemiyorum. Zira seyir doneminde sadece sebzeler giriyor. Patates yok mesela sebzeler arasinda. Guclendirmeyi okumadim henuz. Daha cok var nasilsa. Neyse yapamazsam birakirim.

Serbest besinler (5 gun):
Tum baliklar
Baharatlar,maydonoz nane vs
Tavuk,hindi, tavsan,
Dana ve sigir etinin yagsi kisimlari
Yumurta
Yagsiz sut urunleri
Tum deniz urunleri
Yulaf kepegi ( henuz bulamadim)

Acikcasi suan acim. Kepeksizlikten olabilir. Yulaf ezmesi yedm onun yerine ama tutmadi sanirsam. Neyse denme 1-255:

A

AmeLya

Misafir
selam ecrin, dukan diyetide atkinse biraz yakin. keten tohumundan ekmek yapabilirsin (yumurta,tuz,su) ketentohumu 0 karbonhidrat ;-)

ben bu sabah tartildim ve 4 bucuk haftada 9 kilo gitmis :)

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sevgili basibos kalmis gunluk. nicedir giremedim. dukandi,karatay di ,akdenizdi derken normal bi diyetisyene gidip zayiflama karar verdim. bu benim ucuncu diyetisyenim:deli: insallah son olur. ornek listemi yazip hemen basliyorum. hedef 53. gazam mubarek olsun:miyagi:

kalkinca: 3 kuru kayisi+ 1 bardak ilik su

kahvalti: 2 dilim peynir veya 1 dilim peynir- 1 yumurta
2 dilim tam bugday ekmegi veya yarim kepekli gevrek
5 zeytin veya 1 tk zeytinyagi veya 2 ceviz
1 avuc maydonoz sartt
domates.biber, roka vbsinirsiz

veyaaa 5-6 kasik musli ve 1 su bardagi sut

kusluk:1 fincan sute nescafe

oglen : 2 dilim ekmek veya 1 kase corba ve bir dilim ekmek
yada 4 yk bulgur yada kepekli makarna
4 kofte kadar et yada tavuk,balik,1.5 kutu light ton baligi,12 yemek kasigi kuru baklagil,4 dilim peynir den biri
2 yk yogurt veya 1 su bardagi ayran/ cacik
1 tk zeytinyali bol salata

ikindi 1: 2 porsiyon meyve

ikindi 2: yarim paket diye biskuvi, veya 2 kepekli grissini,bitki cayi

ikindi 3: 3 kuru kayisi, 2 ceviz,6 findik,6 badem cig olucak

aksam: 1 dilim kepekli ekmek veya 1 kase corba veya 2 yk bulgur pilavi
12 yk etsiz sebze yemegi
4 yk yogurt yada 1 su bardagi ayran/cacik

gece:1 porsiyon meyve, 2 ceviz

eger kiymali yemekse oglen de aksam da 8 yk

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bugun

sabah 3 kuru kayisi ve 1 bardak ilik su

kahvalti: 1 salatalik,1 avuc maydonoz,5 yesil zeytin, 2 dilim peynir,2 dilim cavdar ekmegi

ara: yarim fincan nescafe

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ecrinim emzirmeyi biraktin mi kuzum sen yav 3 ay oldu dogum yapali hep acim ya devamli buzdolabinin onunde buluyoum kendimi sende yok mu boyle bir durum yoksa bu iradesizlik sadece bana mi ozel :D

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinim emzirmeyi biraktin mi kuzum sen yav 3 ay oldu dogum yapali hep acim ya devamli buzdolabinin onunde buluyoum kendimi sende yok mu boyle bir durum yoksa bu iradesizlik sadece bana mi ozel :D

yok bebegim benim kuzu 4 aylikken birakti emmeyi.emzirirken acikmiyodum hic ama cok icme ihtiyaci duyuodum.hep birseyler icesim vardi.ama bi cok arkadastan duyuyorum aciktiklarini.

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oglen 8 yk kiymali bezelye
2 dilim cavdar ekmegi
1 bardak ayran

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ecrinim merhaba bende burda yazmaya gayret edicem. Bak diyeti bırakayalım. Yarın sabah tartılırım kilomuda yazarım yediklerimide eklerim.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Aslıcım sana özel bi durum değil. Ben doğum yapalı 8 ay oldu. Bebeğim 3 ay olana kadar acayip yemiştim ve doğumdan sonra 3 kilo aldım. Sonra dikkat etmeye başladım. 5 ayda 6 kilo verdim. Emzirdiğim için katı diyet yapamadım. Ama bundan sonra daha dikkat edeceğim. Vermem gerek 7 kilo var.

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım bayrama kadar 2 kilo vermeyi hedefliyorum.

hadi insallah cnmm. ben ne olucagini biomiyorum hic. arkadasim ilk hafta kilo verilmiyo dedi. ama 1.5 ayda 6 kilo vermis bu diyetisyene giderken abartmadiysa. kadinin dedigine gore benimde bir ayda ya3 ya 2 kg vermem lazim. bakalim bende merak ediyorum:1:

ayy hossgeldinn balimmm nerde harekett orda berekettt. birbirimizi destekleriz-kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar