....Ecrinnn´in Zayıflama Günlügü....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende kilolardan kaçamayanlardanım.hamile kalmak istiyorum azcık kilo verim diyorum bi türlü başlayamıyorum kızlar napsamki yaa bebek yapcam ben zayıflamam lazım en kısa sürede.:bitter::bitter::bitter::aglayan:

Eğer sadece kilo vermek için bebeği erteliyosan erteleme derim...Ama zaten daha sonra düşünüyosan o arada mutlaka kilonu ver...
Ben de 1 yıl kadar ha kilo verdim vericem diye bebek yapmadım.Sadece kilo sebebiyle.Sonra başka sorunlar çıkınca denemeye başladık.Hamile kaldım, fazla kiloyla.Hamileyken dikkat ettim, diyetisyene gittim. 9 kilo aldım hamileliğimde. 2sini doğuma gideceğim gece verdim.
+7 kg ile doğuma gittim.
Doğumdan sonra 1. hafta tüm kilomu vermiştim.
Ama hamilelik gibi zor bi süreçte tuttuğum boğazımı şimdi tutamıyorum! Ben de bi ilgincim he!
Ben diyabetliyim, şekerim yükselcek de bebeğim zarar görcek diye tuttum sanırım o kadar iradeli şekilde boğazımı :gulbis:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lilavvvv sen zati kacaksin gozumden kacmiyo:deli: cok yiyince kizmayalim die hic ugramiyosun dimiii:gıdık:

Kizzzz babusss 2 ayda nasi verdin 15 kg bi de bakimm.. Bende de iradesizlik var.iki gunumden biri kacamakk.. :deli:

Halil kargulunun kilo bekçileri programına katıldıydım ecrinim.
bildiğin aç gezmiştim,deli gibi de spor...

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
Ayyy moralimmcok bozuk kizlarr.. 1 kg veriyorum 1 kg aliyorum geriye. Dunn plajda da cok moralim bozuldu cunku ailein en genci benim en siskosu da benim. Yanimdaki en gencc gorumcem 39 yasindaa tiril tirill bikiniylee dolanirken digerleri daha yaslii soylemiyorum bilee benn mayomla gobegimi saklamaya calisyodum. Kiloylaa ilgili konusurkenn elimdekin daha hizli yedigimi farkettim. Ne yapicam bilmiyorum. Diyetisyenin listesini mi uygulamaya basliyim dicem ama o kadar yemek hazirlayamam kendime her ogun. Kendime gore bi diyet mi bulup yapsam. En kolayi ac kalmak onumuz de ramazan zaten ama ac kalarak da ****bolizma yavasliyomus.

Cerenimo nasil zayifliyodu yaa ekmek mi yemiyodu. Sabah da yemiyosun ceenimo? 40 dk da egzersiz demisti ama baska bisi var miydi

ecrincim ekmeği kestim gün içindede azar azar yaptığım yemeklerden yedim doyasıya yemedim ama birde 40 dk spor yapıp bol ter atıyorum direk kilo veriyosun yani

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Bu kadar kacamak yeter ama dimi yaz geldi nasil gidicem ben simdi havuza-kizgin
Hadi deniz seneye ya bu seneden versem iyi olcak-kizgin
Az önce iki dilim ekmek,yarim kirmizi biber,yarim domates bir dilim salam bir yumurta :tskler:
Ara ögün bir adet nektarin yicem kanimcam:eek:
Öglen sarma var annecigim dün gönderdigi bol yogurt esliginde yicem.
Aksam da annemdeyim varsa corba yoksa sadece salata.

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Halil kargulunun kilo bekçileri programına katıldıydım ecrinim.
bildiğin aç gezmiştim,deli gibi de spor...

1 ay 600 tl diyo dogru mu? Diyet programi degil mi bu nasil ac kaldin ? Kizz neler varr valla bunu ilk kez duydum yaf:deli:
ecrincim ekmeği kestim gün içindede azar azar yaptığım yemeklerden yedim doyasıya yemedim ama birde 40 dk spor yapıp bol ter atıyorum direk kilo veriyosun yani

Ayy bide boyle deniyimm bari. Ekmeksizz. Ben jillian yapiyorum 30 dk. Yeni basladim tekrar

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Eğer sadece kilo vermek için bebeği erteliyosan erteleme derim...Ama zaten daha sonra düşünüyosan o arada mutlaka kilonu ver...
Ben de 1 yıl kadar ha kilo verdim vericem diye bebek yapmadım.Sadece kilo sebebiyle.Sonra başka sorunlar çıkınca denemeye başladık.Hamile kaldım, fazla kiloyla.Hamileyken dikkat ettim, diyetisyene gittim. 9 kilo aldım hamileliğimde. 2sini doğuma gideceğim gece verdim.
+7 kg ile doğuma gittim.
Doğumdan sonra 1. hafta tüm kilomu vermiştim.
Ama hamilelik gibi zor bi süreçte tuttuğum boğazımı şimdi tutamıyorum! Ben de bi ilgincim he!
Ben diyabetliyim, şekerim yükselcek de bebeğim zarar görcek diye tuttum sanırım o kadar iradeli şekilde boğazımı :gulbis:

canım ben sadece zayıflamayı düşündüğüm için 1 senedir çocuk yapmayı erteliyorum ama baktım zayıflayamıyorum bi alıp bi veriyorum olmuyor yani.1.hamileliğimde 25 kilo almıştım ondan korkuyorum.eğer senin gibi 9- 10 kilo alcağımı bilsem hemen hamile kalırım.seninde kendini tutabilmen çok güzel bende kalırsam diyetisyene gidicem.zayıflamayı beklersem asla hamile kalamıycam bu gidişle:ayk::ayk:

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
kızlar nasıl gidiyo ben 1 haftalığına ailemin yanına gittim 1 kilo almışım ama gece gündüz homini gırtlak yedim almam normal yani evime gelince yine dikkat etmeye başladım

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ecrinnn ne alemdesin ramazanda ne yapalim canim gitmiyor bir türlü bu kilolar:bitter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
1 ay 600 tl diyo dogru mu? Diyet programi degil mi bu nasil ac kaldin ? Kizz neler varr valla bunu ilk kez duydum yaf:deli:

Ayy bide boyle deniyimm bari. Ekmeksizz. Ben jillian yapiyorum 30 dk. Yeni basladim tekrar

Ya çok sağlıksız ve bıraktığın anda çok kilo alıyosun canım.Çok da pahalı.Yanlış hatırlamıyosam 2 ayda 800 tl vermiştim ben de.MSN'den biri senin kilo bekçin oluyor, aklına takılanları filan soruyosun, sana moral motivasyon filan destek veriyor.Ama ben çok faydalanamadım.
İlk 4-5 gün sırf sıvı bi karışım içiyosun formülünü veriyolar.
Deli gibi spor yapıyosun.
Sonra da ölmeyecek kadar yiyosun, ama yediklerin yine onların verdiği tarifler.Sıvı karışım içmeye devam ediyosun.Mesela küçük bi kase salata yiyosun katı olarak günde en fazla.
İnanılmaz zor.İnanılmaz.
Kısa sürede kilo vermemek imkansız uyarsan.Ama devam ettirmezsen aynen geri alıyosun.Sağlıklı ve uzun soluklu diyet yapıp yaşam şekli haline getirmek daha iyi.

canım ben sadece zayıflamayı düşündüğüm için 1 senedir çocuk yapmayı erteliyorum ama baktım zayıflayamıyorum bi alıp bi veriyorum olmuyor yani.1.hamileliğimde 25 kilo almıştım ondan korkuyorum.eğer senin gibi 9- 10 kilo alcağımı bilsem hemen hamile kalırım.seninde kendini tutabilmen çok güzel bende kalırsam diyetisyene gidicem.zayıflamayı beklersem asla hamile kalamıycam bu gidişle:ayk::ayk:

Heee ilk hamileliğin sandım ben canım.Eğer değilse, yaşın da müsaitse vermek daha mantıklı evet...Ben bi daha hamile kalasıya ideal kiloma düşmek istiyorum, inşallah.

Ecrinnn ne alemdesin ramazanda ne yapalim canim gitmiyor bir türlü bu kilolar:bitter:

Ben bu ramazanı fırsata ve avantaja dönüştürmek istiyorum.Bakalım nasıl olcak.

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Babusss haketten hakettennz zormuss bacimm yaff iyi dayanmissin sen. Zaten her zor yapilan diyetin arkasii geri almaya gidiyo. Dedigin gibi en iyisi bunyeyi sarsmamak.
Lilavvvv bilmiyorumm balimm. Suann gr ac degilimm ama susuzluktan oluyorumm. Bu benimm gece yememi nasil etkiler bilmiyorumm. Kilo vermeyi gectimm insallah almadann bitiririm ramazani. Aksam ve sahurda yediklrimi yazayimm bari buraya.kacamak yapmamak imkansiz ama:deli:

Cerenimoo basarilarr tatlim ramazanda verirsin insallah 1 kg yu. Orucla zor ama bakalim

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ben diyet yapmıyorum Lilavım ya ben spor yapıyorum sıkılaşmak için malum doğum sonrası bol kilo verdim sıkılaşmam lazım biraz daha. Sıcaklar oruç derken 2 kilo vermişim ama Ramazan sonunda alır mıyım tekrar bilmiyorum malum yeme düzenimiz değişti.

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ohhhh masallahh lilimm. Ben tartilmiyorum ne zamandir ama verdigimi sanmam. Bende tartilayim bakayim durum nedir. Allah imm ben neden veremiyorumm nedenn

İlk gun sahur yok
İftar.. 1 servis kasigi tavuklu patates
1 kepce yayla corba
1 buyuk dilim pide
Bolca kasik salata

Dunn oruc yok
Gunboyu
1 kase yayla corba
1 dilim pide
1 kase peynirli eriste

Aksam
1 sk tavuklu patates
1 sk domatesli bulgur
1 kase cacik
1 buyuk dilim teyagli pide

Gece
Kacamak 1 cevizli baklava 1 baklava benzeri bisi

Bpugun sahur 1 buyuk dilim pide o kadar

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
ecrincim canım bende yanıyodum neden kilo veremıyorum diye meğer kanda değerlerim cok yüksekmiş buda engel oluyormus kilo verememe. polikistik over rahatsılzııgım var ondan mış napsam etsem bende veremıyordum inşallah bu hastalıgı bi düzene koya bılırsem kilolarımdanda kurtulurum :aglayan:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Sahurda bir tost bir yumurta ve bir kase yogurt.
Vermek istiyorum artik ben bu kilolari:duymuyorum:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar