Birsam nerelerdeeeeeeeeeeeee............-kizgin-kizgin
burda burdanesrincim karbonhidrat diyetini araştır mutlaka harika bişi ya.yani uygulaması en kolay ve iyi sonuç veren bi diet diyebilirim
burda burdanesrincim karbonhidrat diyetini araştır mutlaka harika bişi ya.yani uygulaması en kolay ve iyi sonuç veren bi diet diyebilirim
22.06.10
15 dk turbo jam, 8 dk great body karin egzersizi, 10 dk dans, 1.7 lt su
1 kilo daha verdim suan 51.7yim
yok cnm ben onun kadar hırslı olamam vallla:hihh:Hoşgeldin yaramaz bebek...bilgilerle yüklü gördüm seni...yoksa es_se min pabucunu damamı attırıcannnn:heyo::heyo::heyo:
birsamcım sen yaptınmı bu diyeti...biraz açıklarmısın bana fıstık...kiloları veriyosun galiba gizli gizli bize süpriz mi yapıcaksın????????
ablaamm cok tsk ederim.. spor yaptigimi bilenler hep ayni seyi söylüyor ama ne bileyim
aliskanlik gibi oldu spor.. bu saatten sonra kilo vermezsem üzülmem sonucta memnunum artik.. ama saglikli yasam olayina kaptirdim kendimi bende essem gibi
sen nasilsin iyilestinmi saglik durumun nasil?pucuk:
yok cnm ben onun kadar hırslı olamam vallla:hihh:
yapıyorum ufaktan.2 hafta olmadı daha.karbonhidrat alımını minumuma indirmek yapacağın olay bu.netten besinlerin karbonhidrat değerlerine bak.karbonhidrat diyetine bak.açıklamaları oku bana çok mantıklı ve uygulaması kolay geldi.
tamam canım günde ne kadar karbonhidrat almak lazım