Kristen Stewart
Daimi Üye
nk m gitmeden bi romanını okuyaym diyorum ama en çok hangisini sevdin sen. Yazar tavsiyesi alayım 
nk m gitmeden bi romanını okuyaym diyorum ama en çok hangisini sevdin sen. Yazar tavsiyesi alayım
Sevindirik oldum şimdi inşallah beğenirsin:sevindirikasli:
Sen yazdıysan eminim mükemmel olmuştur bitanem
lisedeyken beyaz dizi kitapları bulmuştum ikinci el kitap satan bi yerden bayılıyordum okumaya..bi de Agatha Christie tabi..Cinayet romanı da yazar mısın bir gün:ko
Acemi olduğum unutulmasın amatörce yazıyorum sonuçta
Cinayet romanı he bir düşüneyim olabilir belkiAslında Hayatım Senin Ellerinde var o daha tanıtım aşamasında bölümlerini yazmadım sakin kafayla başlamam lazım. O ilk bölümde cinayetle başlıyor sonra en başa sarıp ara ara senin seçimlerinle ilerliyor yani sonunda yaptığın seçimle ya kızı öldüreceksin yada kurtaracasın
okur olarak ne ekersen onu biçeceksin ben mutlu son istiyorum yazar hanım yok onda
Sorma hikayemizde seni çok özledi hatta geçen gün bölüm yazarken ananemle aramızda şöyle bir diyalog geçti
- Öbür kız nerde
- Hangi kız anane
- Var ya canııım hani şu eli maşalı kadının üçünüzü bir fincana sokup demlemek istediği akça pakça kız
- Bitter mi?
- Ne bitti mi?
- Bitter_im'i mi diyorsun anane?
- Yook kıız onun nerde olduğu belli gelsin kıracam bacaklarını onun :benmi: öbürünü diyorum hani bana bir laf ettiriyorsunuz da ekran başında katılıyor
- Hee sen Aslı'yı diyorsun
- Hıııhh :ilknur: katiiiil!
- Ne :ne:
- Kimi astın gözü kör olmayasıca!
- Yok öyle birşey anane :ne:
- Susss içine freddy kruger kaçmış edepsiz! Kimi astın biçtin doğradın ay bana birşeyler oluyor :bayil:85 yaşındayım böyle bir vahşete tanık olmadım yetişin komşular
- Anane yanlış anladın demedim ben öyle birşey :ne:
- Demedin mi? Ee ben nerden uydurdum bunu o zaman? Doğru söyle kuru mekere ölüyorum değilmi saklamayın benden!
- Ne ölmesi ya
- Adamı astın da bir de geçtin karşısına örgü mü ördün Chucky'nin gelini :cilgindans:
- Neee :ne: ay bayılacam Aslııııııııııı!! Yetiiiiş!
- Ne bağırıyon kaslı kaslı diye sağırmıyım ben çırpı bacaklı musibet!
- :bayil:
@Aslı Oktay @sıladayım @bitter_im
Yaaaa :ne::ne::ne: ama sılam sizin yorumlarınızda olmadan yazarlara ilham gelmiyor he haberin ola bak tıkandım şimdi :uzgun:
ilk bölümü okudum nkm . Levent le aralarında bi şey olacak belliBabasına üzüldüm mu desem kızdım mi yeni bölüme geceyim bakalım neler oluyo kaleminize sağlık kızlar güzel olmuş
leventın ananesine bayıldım çok tatlınazın abisi adına aldığı hediye de güzeldi koptum gülmekten okurken
Işler karışacak fena halde sanırım .Iki yakın arkadaş aynı adama aşık. Leventin konuştuğu Deniz kim onu da merak ettim
Kullandıkça beni hatırla mi demişti Murat süper yorum
Nkm Levent in ananesiyle konuşmalarına ba. Yıl. Dım.tost lost benzetmesine ayrıca çok güldüm
Aylin Murat la yemekte karşılaşacakl galiba. Naz la LEVENT ne zaman yakınlaşacak merak ettim
süper ya bayıldım harikasınız kızlar çok güzel yazmışsınız. Ortalık fena karışacak. Aylin leventı murat sanıyonaz kıskanacak mi
Levent aşık oldum sana. Adamın dibisin dibi.iki yumrukta benim için çak Altan salağına