nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
nk m gitmeden bi romanını okuyaym diyorum ama en çok hangisini sevdin sen. Yazar tavsiyesi alayım :)

Benim favorim iki tane Romantik Komedi istiyorsan hem aşk okuyayım hemde kıkır kıkır güleyim diyorsan Bir Tutam Aşk'ı oku ama ailelerinin geçmişte yaşadığı olayların ceremesini çekip kavuşmaya çalışan bir çiftin hikayesini istiyorsan Geçmişin Gölgesinde'yi tavsiye ederim onda ara ara geçmişe gidip flashbackler yapıyorum pek hoşuma gitti dramatik birşey ama arada neşeli anlarda var. Hem bu ikisi şu an aktif hikaye finalleyince diğerlerine adapte olacağım :sila:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Cep telefonundan mobil girince sayfalar baya hızlı açılıyor..Gece kitap okumayı çok özledim ..Yavaş yavaş okumaya başlayacağım senin romanlarınla:):eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Sen yazdıysan eminim mükemmel olmuştur bitanem

lisedeyken beyaz dizi kitapları bulmuştum ikinci el kitap satan bi yerden bayılıyordum okumaya..bi de Agatha Christie tabi..Cinayet romanı da yazar mısın bir gün:ko

Acemi olduğum unutulmasın amatörce yazıyorum sonuçta :)

Cinayet romanı he bir düşüneyim olabilir belki :rujsigara: Aslında Hayatım Senin Ellerinde var o daha tanıtım aşamasında bölümlerini yazmadım sakin kafayla başlamam lazım. O ilk bölümde cinayetle başlıyor sonra en başa sarıp ara ara senin seçimlerinle ilerliyor yani sonunda yaptığın seçimle ya kızı öldüreceksin yada kurtaracasın :D okur olarak ne ekersen onu biçeceksin ben mutlu son istiyorum yazar hanım yok onda

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Acemi olduğum unutulmasın amatörce yazıyorum sonuçta :)

Cinayet romanı he bir düşüneyim olabilir belki :rujsigara: Aslında Hayatım Senin Ellerinde var o daha tanıtım aşamasında bölümlerini yazmadım sakin kafayla başlamam lazım. O ilk bölümde cinayetle başlıyor sonra en başa sarıp ara ara senin seçimlerinle ilerliyor yani sonunda yaptığın seçimle ya kızı öldüreceksin yada kurtaracasın :D okur olarak ne ekersen onu biçeceksin ben mutlu son istiyorum yazar hanım yok onda

Hmm naçizane bi okuyucu önerisi ...okuyucu tarafından öldüğü düşünülsün ama ölmemiş olsun..

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
İşte hikayede iki final var biri iyi biri kötü :rujsigara: yaptığın seçimin sonunda hangi sayfaya yönlendirilirsen senin hikayenin sonu o olacak çok haince değilmi

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Sorma hikayemizde seni çok özledi hatta geçen gün bölüm yazarken ananemle aramızda şöyle bir diyalog geçti

- Öbür kız nerde
crankyoldlady.gif

- Hangi kız anane :panter:
- Var ya canııım hani şu eli maşalı kadının üçünüzü bir fincana sokup demlemek istediği akça pakça kız
- Bitter mi?
- Ne bitti mi?
- Bitter_im'i mi diyorsun anane?
- Yook kıız onun nerde olduğu belli gelsin kıracam bacaklarını onun :benmi: öbürünü diyorum hani bana bir laf ettiriyorsunuz da ekran başında katılıyor
- Hee sen Aslı'yı diyorsun :D
- Hıııhh :ilknur: katiiiil!
- Ne :ne:
- Kimi astın gözü kör olmayasıca!
- Yok öyle birşey anane :ne:
- Susss içine freddy kruger kaçmış edepsiz! Kimi astın biçtin doğradın ay bana birşeyler oluyor :bayil:85 yaşındayım böyle bir vahşete tanık olmadım yetişin komşular
- Anane yanlış anladın demedim ben öyle birşey :ne:
- Demedin mi? Ee ben nerden uydurdum bunu o zaman? Doğru söyle kuru mekere ölüyorum değilmi saklamayın benden!
- Ne ölmesi ya
- Adamı astın da bir de geçtin karşısına örgü mü ördün Chucky'nin gelini :cilgindans:
- Neee :ne: ay bayılacam Aslııııııııııı!! Yetiiiiş!
- Ne bağırıyon kaslı kaslı diye sağırmıyım ben çırpı bacaklı musibet!
- :bayil:

@Aslı Oktay @sıladayım @bitter_im

Yaaaa :ne::ne::ne: ama sılam sizin yorumlarınızda olmadan yazarlara ilham gelmiyor he haberin ola bak tıkandım şimdi :uzgun:

ayyy aslının koptugu hatta yarıldıgı andır :ko:ko
elı masalı katıl :kptmya:
canım ınsallah en kısa zamanda donerım yenıden berabr yazarız hıkayemızı
cok ozledım ananelı bolumlerı yazarken gozumuzden gulmekten yas gelmesını ahhh ahhhhh

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Aylin'e yaptığı gibi beni de kazımköye yolcu ediyordu ananem :nazo::nazo:

İnşallah canım bende çok özledim seninle katıla katıla bölüm yazmayı o günlerde gelecek

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
leventın ananesine bayıldım çok tatlı :) nazın abisi adına aldığı hediye de güzeldi koptum gülmekten okurken:) Işler karışacak fena halde sanırım .Iki yakın arkadaş aynı adama aşık. Leventin konuştuğu Deniz kim onu da merak ettim :)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
ilk bölümü okudum nkm . Levent le aralarında bi şey olacak belli:) Babasına üzüldüm mu desem kızdım mi yeni bölüme geceyim bakalım neler oluyo kaleminize sağlık kızlar güzel olmuş

Okumuşsun :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli: Levent'le Naz başrol ama birbirlerine açılana kadar Aslı ile göbeğimizi çatlattılar desem yeridir :hihi: Babasına üzülemedim çünkü bir haltlar karıştırmış ektiğini biçiyor gibi Aslı adına ve kendim adına teşekkür ederim canımcım beğenmene çok sevindik sonraki bölümler daha da keyifli olmaya başladı sakın bırakma :cokkomik:

leventın ananesine bayıldım çok tatlı :) nazın abisi adına aldığı hediye de güzeldi koptum gülmekten okurken:) Işler karışacak fena halde sanırım .Iki yakın arkadaş aynı adama aşık. Leventin konuştuğu Deniz kim onu da merak ettim :)

Ananem bomba canım :kayris: hikayenin gülü o baklavalı kuzey sahnesini okudun mu :kahkaha: Naz çok cadı ya abisini rezil etti :D Deniz'in kim olduğu hemen belli olacak okumuşsundur belki

Kullandıkça beni hatırla mi demişti Murat süper yorum:D

Aynen ya Levo diyor ya oğlum ne olduğunu bilmeden ettiğin lafa bak diye gifler nasıl ama gözleri çok komik oldu orada :ko

Nkm Levent in ananesiyle konuşmalarına ba. Yıl. Dım. :D tost lost benzetmesine ayrıca çok güldüm:) Aylin Murat la yemekte karşılaşacakl galiba. Naz la LEVENT ne zaman yakınlaşacak merak ettim

Lost/Tost , Aylin'li jenerasyon birde Naz'ın kahve yapması çok komik sonradan da çok açıldı ananem bir kanlıca macerası var krizlik :D

O yemek çok cümbüşlü oldu ya :ayk: Levent'le birbirlerine yavaştan laf atıyorlar ama çok güzel bölümler var ikisi ile alakalı okuyunca seveceksindir

süper ya bayıldım harikasınız kızlar çok güzel yazmışsınız. Ortalık fena karışacak. Aylin leventı murat sanıyo :) naz kıskanacak mi :)

Sağol balım :kayris: Naz ne kelime Murat çok bozulacak :(

Levent aşık oldum sana. Adamın dibisin dibi.iki yumrukta benim için çak Altan salağına

Bu hikayede Murat'a bayılıyorum ama Levent karakter anlamında 10 numara aslanım benim Handankonda ile karşı karşıya gelmesini okudun mu? Biz yarattık diye demiyorum ama çok karakterli oğlan

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
kitap okumayı çok ama çok özlemişim nkm. Asliyla ellerinize emeklerinize sağlık harika olmuş. 20. Bölüme geldim bitirmeden bırakamayacağım anlaşıldı :) normalde de bir kitaba başlarsam yemem içmem o kitabı okur bitiririm:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar